Yeni Milasspor’da son transfer ‘kale’ye yapıldı

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Yeni Milasspor’da son transfer ‘kale’ye yapıldı

2018 - 2019 Muğla Süper Amatör Küme Futbol Liginde üçüncü şampiyonluğunu yaşayarak BAL Ligine çıkmak isteyen Yeni Milasspor’da son futbolcu transferi takımın kalesine yapıldı.

Ahmet Karabıyık başkanlığındaki Yeni Milasspor Yönetim Kurulu, yeni sezon için ilk transferini takımın başına Teknik Sorumlu olarak Cenk Atasoy’u getirerek yapmıştı.

Geçen günler içinde Yardımcı Antrenör olarak Beden Eğitimi Öğretmeni Önder Becek ile anlaşan yeni Milasspor yönetimi arka arkaya yaptığı flaş futbolcu transferleri ile Muğla Bölgesinde adından en çok söz ettiren spor kulübü oldu.

 

Kadrosuna birçok profesyonel futbolcuyu katan Yeni Milasspor Emre Kuncak, Serhat Çiçek gibi tecrübeli oyuncuların dışında son olarak önce golcü arayışını Bedirhan Özdoğan ile çözdü ve takımın kalesine de Mustafa Duman isimli 20 yaşında genç bir sporcuyu alarak transfer dosyasını kapattı.

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık, gazetemize yaptığı açıklamada, “Yeni Milasspor Futbol Takımının kadrosuna deneyimli futbolcularla genç sporcuları aldık. Takımımızı yine deneyimli Teknik Sorumlu Cenk Atasoy’a emanet ettik” dedi.

Karabıyık açıklamasında, “Teknik sorumlumuzun talepleri doğrultusunda nokta atışları yaparak kadromuzu güçlendirmeye çalıştık, bu anlamda Milaslı futbolseverlerinin ve taraftarlarımızın seyretmekten zevk alacağı bir kadro oluşturduk” diyerek hedeflerinin ‘Üçüncü Şampiyonluk’ ve BAL Ligi olduğunu bir kez daha vurguladı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık