‘Yeni Salon’da ilk hazırlık maçları …

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

‘Yeni Salon’da ilk hazırlık maçları …

Muğla Büyükşehir Belediyesi Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde, 2017 - 2018 spor sezonunun voleybol lig maçlarına hazırlanma amaçlı ilk karşılaşma için Milas Belediyespor ve Muğla Büyükşehir Belediyespor takımları sahaya çıktılar.

Antrenörlüğünü Ünsal Çelik’in yaptığı Milas Belediyespor Yaş grubu, yıldız ve genç bayan voleybol takımı ile antrenörlüğünü Sertan İnce’nin yaptığı Muğla Büyükşehir Belediyespor voleybol takımları arasındaki hazırlık karşılaşmalarını sporcuların aileleri de izleyerek sporcularına destek oldular.

18 Ağustos Cuma günü oynanan voleybol ligine hazırlık karşılaşmalarında her iki takımın antrenörleri sporcularının saha içi performanslarını değerlendirdiler.

Yıllardır voleybol liginde birbirlerine rakip olan iki takımın sporcuları bu hazırlık maçında “saha içinde rakip saha dışında dost” olduklarını bir kez daha gösterdiler.

2017 - 2018 spor sezonunda Salon Sporları Lig maçlarına ev sahipliği yapacak olan Milas Atatürk Spor Kompleksi, spor yapmak isteyen ev kadınlarına yönelik sabah sporları ve engelli sporcularımıza da spor için ev sahipliği yapıyor.

Resmi açılışının Eylül ayı içinde yapılacağı belirtilen Milas Atatürk Spor Kompleks’inde, Ekim ayı içinde başlayacak olan Voleybol İkinci Ligi maçları da oynanacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık