Yeni turizm sezonundan herkes umutlu

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Yeni turizm sezonundan herkes umutlu

Milas Ticaret ve Sanayi Odası’nın organ seçimlerinin tamamlanmasının ardından Oda’ya başlayan kutlama ziyaretleri sürüyor. DHMİ Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürü Kemal Daştan ile Teknik Hizmetler Müdürü Ersin Köksal ve Bodex Travel & Yachting firmasından TURSAB üyesi Gül Gözütok, Reşit Özer ve Mustafa Yüksel’i kutlayıp yeni dönemde başarılar dilediler.

DHMİ Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürü Kemal Daştan, bu yılki turizm sezonundan umutlu olduklarını belirterek, “2018’in, son yılların en iyi turizm sezonunu olmasını bekliyoruz. Özellikle İngiliz ve Alman turist sayısında artış var” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de DHMİ yetkililerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Bize ulaşan bilgiler de bu yıl turizm sezonunun geçen yıllardan daha iyi olacağı şeklinde. İnşallah dünyadaki siyasi gelişmeler buraya olumsuz bir şekilde yansımaz.

Biz de Milas’ın tanıtımı için elimizden geleni yapıyoruz. Milas’ı ne kadar iyi tanıtırsak o kadar çok turist gelecektir ve kazanan Milaslılar olacaktır” dedi.

Bodex Travel & Yachting firmasından TURSAB üyesi Gül Gözütok ise, ziyareti sırasında yeni turizm sezonundan beklentilerini de anlatan Gül Gözütok, yeni sezon için umutlu olduklarını belirterek, “Milas da bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeli” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Biz de yeni turizm sezonundan çok umutluyuz. Gerek DHMİ yöneticileriyle, gerek turizm firmalarıyla yaptığımız görüşmelerde ortaya çok iyimser bir tablo çıkıyor. Herkes yeni sezonun son yılların en iyi sezonu olacağı umudunu taşıyor. Rezervasyonlarda ciddi bir artış görülüyor. Özellikle İngiliz ve Almanların rezervasyonlarında artışlar görülüyor. Son yılların en iyi yılı olarak gösterilen 2015 yılını da aşacağız gibi bir görüntü var” dedi.

Bodrum’a gelecek turistleri kültür turizmi kapsamında Milas’a çekmek için çaba gösterdiklerini de anlatan Reşit Özer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugüne kadar pek çok fuara katılarak Milas’ın tarihi, doğal ve kültürel güzelliklerini tanıttık. Çalışmalarımız yeni dönemde de sürecek. Milas’ın turizmden yeterince pay alabilmesi her şeyden önce tanıtıma bağlı. Biz de bunun bilincinde olarak tanıtıma çok önem veriyoruz. Milas’ta Uzunyuva ve Beçin’in UNESCO’nun dünya mirası geçici listesinde yer alması bizi daha çok umutlandırıyor.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık