Yeni Yaşam Beslenme ve Diyet Kliniği hizmete girdi

Adem KANKAYNAR -

Yeni Yaşam Beslenme ve Diyet Kliniği hizmete girdi

Diyetisyen Melis Ekin Akçaal tarafından kurulan “Yeni Yaşam Beslenme ve Diyet Kliniği”, törenle açılarak hizmet vermeye başladı.

Günümüzün en önemli sorunlarından biri olan aşırı kilo ve düzensiz beslenme, beraberinde konunun uzmanlarını da harekete geçirdi. Bugün dünyanın dört bir tarafında olduğu gibi ülkemizde ve ilçemizde de bu soruna çözüm için uzmanlar yoğun bir çaba harcıyor.

İşte onlardan biri de, ilçemizde doğup büyüyen genç Diyetisyen Melis Ekin Akçaal… “Yeni Yaşam Beslenme ve Diyet Kliniği” adı altında kurduğu işletme, yoğun bir katılımla açılarak hizmet vermeye başladı.

Açılışa; eski dönem Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, CHP Milas İlçe Başkanı Suat Özcan, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, ADD Milas Şube Başkanı Gülçin Erşen, partilerin yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

‘Hayırlı olsun’ dilekleriyle açılış kurdelası kesilen işletmeye, bol kazançlar temennisinde bulunan davetlilere, işletme tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık