Yeni Yönetime ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri …

Adem KANKAYNAR -

Yeni Yönetime ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretleri …
  • 27 December 2017, Wednesday 8:49

 

10 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşen olağan genel kurulda AKP Milas İlçe Başkanlığı’na seçilen Fahri Acar ve yeni yönetim kuruluna ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor.

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, TARİŞ 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül ve Kooperatif yöneticileri, İlçe Başkanı Acar ve parti yöneticilerine başarılar dilediler.

Ziyaretlerde, siyasetin bir hizmet aracı olduğuna vurgu yapan AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar; “Hizmet yolunda hiçbir engel tanımadan, bu kentin tüm yöneticileriyle ortak hareket edecek, gerektiğinde il teşkilatımız, milletvekillerimizle birlikte Ankara’daki ilgili kurumları, bakanlıkları aşındıracağız. Önemli olan bu kenti hak ettiği hizmetlere kavuşturmak, halkımızın refah seviyesini bulunduğu noktadan daha yukarıya taşımaktır. Halkın mutluluğu, kentin huzur ve güvenliği için hizmet odaklı çalışmak zorundayız. Ben ve arkadaşlarım bunun bilincindeyiz. Bu anlamda ilçemizdeki tüm siyasi partiler, oda ve dernekler, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte hareket ederek, var olan problemleri bir an önce ortadan kaldıracağız. Bu kenti yönetenler, sorumluluk taşıyanlar olarak hiç birimizin bir dakika bekleyecek, boşa geçirecek zamanımız yok. Milaslılar olarak her alanda güç birliği yapmak zorundayız” diyerek, kendilerine ziyarette bulunan kurumların iyi niyet dileklerine teşekkür etti.

 

Başkanlık odasının

kapısı söküldü

Bu arada, AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, göreve geldikten sonra ilk iş olarak parti binasındaki başkanlık odasına ait kapıyı söktürdüğünü belirterek, “Vatandaşımızın kapıyı çalmadan içeriye girebileceği bir yer olsun istedik. Partinin ilçe yöneticileriyle vatandaşımız arasında hiçbir gizli saklı görüşme olamaz. Biz her konuda şeffaf bir anlayışla hareket edeceğimizi zaten kongrede duyurduk. Dolayısıyla bu söylemimizin boş olmadığının bir göstergesidir” dedi ve kapısının herkese açık olduğunu sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık