Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeniden Refah Partisi Kongreye Hazırlanıyor

İlçemizde kurulan Yeniden Refah Partisi Milas İlçe Teşkilatı, Aralık ayının son haftasında gerçekleştireceği kongrenin hazırlıklarına başladı. İlçe Başkanlığına atanan Ersin Toptaş’a resmi atama yazısı İl Başkanı Yılmaz Elçin tarafından tebliğ edildi.

Yeniden Refah Partisi Kongreye Hazırlanıyor
  • 09 December 2022, Friday 9:39

Kuruluş çalışmalarını tamamlayan ve yönetim kurulunu oluşturarak siyasi çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Milas İlçe Başkanı Ersin Toptaş ve yönetim kurulu üyeleri, bir yandan da Aralık ayının son haftasında gerçekleşecek olan kongreye odaklandılar.

Partinin ilçe hizmet binasının tutulduğunu, tabelanın asıldığını belirten İlçe Başkanı Toptaş, resmi atama yazısını da İl Başkanı Yılmaz Elçin’den aldı.

İl Başkanı Elçin’in yanı sıra; Menteşe İlçe Başkanı Ramazan Olcay, Fethiye İlçe Başkanı İlker Tosun, Yatağan İlçe Başkanı Mehmet Kaya, Marmaris İlçe Başkanı Ali Sümenoğlu ve İl Kadın Kolları Başkanı Nalan Koç’un katıldığı toplantıda, Milas İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atana Emine Şen ve İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Mustafa Uzakgiden’in de katıldığı toplantıda resmi atama yazısını alan İlçe Başkanı Ersin Toptaş, kongre hazırlıkları hakkında il başkanı Elçin’e bilgi verdi.

Muğla’da, tek başına yola çıktığını, sonrasında il yönetimini oluşturduğunu ve parti binasını faaliyete geçirdiğini belirten İl Başkanı Elçin; “Çok şükür bugün ilçelerin büyük bir bölümünde teşkilatlar oluştu, diğerlerinin de ise kurulma aşaması tamamlanmak üzere... Siyaset bir gönül işidir, inandığın davada fedakarca ve karşılık beklemeksizin çalışma işidir. Yeniden Refah Partisi Muğla Başkanı olarak beni en çok mutlu eden, genç kardeşlerimin partide görev alması, Merhum Genel Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın oğlu Dr. Fatih Erbakan önderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet etme adına çıkılan yolculukta, genç kardeşlerimin yol arkadaşlığı yapmasıdır. Milas teşkilatımız da görüldüğü gibi genç ve dinamik bir kadrodan oluşuyor. Şahsen ben bu kadrodan çok şey bekliyorum. İnanıyorum ki onlar da bu beklentiyi boşa çıkarmayacaklardır. İnşallah parti hizmet binamızın açılışına ve ilçe kongremize de geniş bir katılım sağlayacak, onları yalnız bırakmayacağız. Ve yine inanıyorum ki Milas halkı da bu genç kadroyu yalnız bırakmayacaktır” diyerek, İlçe Başkanı Ersin Toptaş ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Yapılan açıklamanın ardından toplantı, basına kapalı olarak devam etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis