Yılbaşı gecesi sakin geçti …

Adem KANKAYNAR -

Yılbaşı gecesi sakin geçti …

 

2017 yılını geride bırakıp yeni umutlarla ve yeni heyecanlarla karşıladığımız 2018 yılına, ilçemiz genelinde oldukça sakin bir ortamda başladık ...

Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, yılbaşı gecesi vatandaşın huzur ve güvenliği için görev başında olan personeli ziyaret ederek, hem personelin yeni yılını kutladılar, hem de yapılan rutin denetimleri kontrol ettiler.

Milas, yeni yılı oldukça sakin karşıladı.

Bazı vatandaşlar, eğlence mekanlarında birlikte eğlenerek yeni yıla girerken, Milaslıların çoğunluğu, evlerinde, eş-dost toplantılarıyla yeni yılı karşıladılar.

31 Aralık gecesi saat 24:00’a yaklaşırken, bazı vatandaşlar, belediyenin ışıklandırdığı Atapark’a gelerek, yeni yılı burada karşıladılar. Geçmiş yıllara göre çok daha az sayıda vatandaş yeni yılı Atapark’ta karşılarken, bazı vatandaşlar da havai fişekler ve dilek balonları uçurarak, yeni yıla merhaba dediler.

Yılbaşı gecesi Milas cadde ve sokaklarındaki araç trafiği de çok azdı ...

 İlçemizin tüm giriş-çıkış noktalarında ve kent merkezinde alınan yoğun güvenlik önlemleri, Milaslıların huzur içinde bir yılbaşı gecesi yaşamalarını sağladı. Aralık ayının son haftasında başlayan ve 31 Aralık 2017 günü daha da yoğunlaştırılan denetimler gece boyunca devam ederken, Polis ve Jandarmanın dışında; Zabıta, İlçe Sağlık, Maliye ve İlçe Tarım Müdürlüğü çalışanlarından oluşan ekipler de gece boyunca eğlence mekânlarında denetimlerde bulundular.

Kayda değer her hangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı gecede, Milas Kaymakamı Eren Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayrettin Fidan ve İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava da, ilçemiz merkezindeki güvenlik noktalarını dolaşarak, görevi başındaki personelin yeni yılını kutlayıp, ekipler tarafından yapılan rutin kontrolleri denetlediler.

Kaymakam Arslan ve beraberindeki ilçe protokolü üyeleri, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı ve 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’nde görev başındaki personeli ve tedavi altındaki hastaları ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerini ilettiler, hem de hastaların ve çalışanların yeni yıllarını kutladılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık