Yine motosiklet kazası: 2 yaralı

Önceki akşam, 19 Mayıs Bulvarı’nda, Selimiye istikametine seyir halindeki motosikletin kaza yapması sonucu yaralanan 2 kişi tedavi altına alındı.

Yine motosiklet kazası: 2 yaralı

Edinilen bilgiye göre; sürücü Fatih Çeliköz yönetimindeki 48 KK 185 plakalı motosiklet, karayolunda seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek kaymaya başladı ve ardından yol kenarında park halindeki TIR’a çarptı. Motosiklet daha sonra şarampole devrildi.

Kazada sürücü Fatih Çeliköz ve motosiklette yolcu olarak bulunan Ahmet Can Aslan yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralıları şarampolden çıkardı. Kazada vücutlarında kırık oluştuğu öğrenilen yaralılar daha sonra ambulansla 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu,  bildirildi.

Öte yandan 19 Mayıs Bulvarı kenarına yoğun bir şekilde kamyon ve TIR park edildiğini söyleyen mahalleli, park ihlallerinin trafiği tehlikeye soktuğunu belirterek ihlalle ilgili işlem başlatılmasını ve kamyon, TIR parklarının önlenmesini istedi.

 

 

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık