Yine sigara izmariti, yine yangın!

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Yine sigara izmariti, yine yangın!

İlçemiz Kırcağız Mahallesi yolu üzerinde Milas Belediyesi’ne ait Mezbaha’nın arka tarafındaki kontrolsuz çöplük alanda, ilk belirlemelere göre söndürülmeden atılan bir sigara izmaritinden kaynaklandığı öne sürülen bir yangın çıktı.

Önceki gün saat 16.30 sıralarında çıkan yangına Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Milas İtfaiye Grup Amirliği’ndeki 3 itfaiye aracı ve Milas Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait 1 yangın söndürme arazözü ile müdahale edilirken, bir iş makinesi de alevlerin üzerine toprak atarak söndürme çalışmalarına katıldı.

Yanan alanın çevresinde vatandaşlara ait ekili arazi ve zeytinliklere sıçramaması için büyük çaba harcanan yangın, İtfaiye ve İlçe Orman İşletme Müdürlüğü’ne ait arazöz ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yanan alanda yapılan ilk incelemelerde yangına, ‘söndürülmeden atılan bir sigara izmariti’nin neden olduğu ileri sürülürken, yetkililer bir kez daha tüm vatandaşlarımızı yangına neden olacak davranışlardan uzak durmaları konusunda uyarırken, söndürülmeden atılan sigara izmariti, ayrıca şişe ve cam kırıklarının yangına neden olduğu konusunda farkındalığın yaygınlaşması için çaba göstermelerini istediler ...

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık