“Yoğun ilgileri için Milaslılara teşekkür ediyorum”

ÖNDER Haber -

“Yoğun ilgileri için Milaslılara teşekkür ediyorum”

Türk Hava Kurumu Milas Şubesi Başkanı Ahmet Faik Demirkol, Kurban Bayramı’nda kurum tarafından toplanan derilerle ilgili olarak açıklamalarda bulundu… Her yıl olduğu gibi bu yıl da Milaslı hayırsever yurttaşların bekledikleri seviyede fitre, zekat ve kurban derisi bağışında bulunduklarını belirten Başkan Demirkol, “90 yaşımdayım. 39 yıldır THK Milas Şubesi Başkanı olarak görev yapıyorum. Allah’a şükür şimdiye kadar yaptığımız tüm çalışmalarda Milaslı hayırseverler bizleri yalnız bırakmadı. Yönetim Kurulu üyelerim Sebahattin Kiremitçi ve Yüksel Koç Bey’le birlikte, destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi…

Bu yıl 12 – 15 Eylül tarihleri arasında yaşanan Kurban Bayramı’nda THK Milas Şubesi tarafından yine deri toplama çalışması yapıldı. THK Milas Şube Başkanı Ahmet Faik Demirkol, çalışmanın ardından toplanan derilerle ilgili bilgi verdi.

Deri toplama işlemleri sırasında THK Milas Şubesi’ne yardımcı olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na, Milas Kaymakamlığı’na, Milas Belediye Başkanlığı’na, mahalle muhtarlarına ve THK Milas Şubesi Saymanı Cemal Çetin’e teşekkür eden Şube Başkanı Demirkol, “Şu anda 90 yaşındayım. 39 yıldır THK Milas Şube Başkanlığı görevini sürdürüyorum. 39 yıldan beri de Milaslı hayırseverlerin fitre, zekat ve kurban, kurban derisi bağışlarında yoğun ilgisine şahit oldum. Her fırsatta da teşekkürlerimi dile getirmeye çalıştım” dedi.

THK Milas Şubesi olarak bu yıl 7 bin adet koyun, 4 bin 800 adet keçi ve 3 ton sığır derisi topladıklarını ifade eden Başkan Demirkol, “Toplanan derilerden elde edilen gelirler, THK’nın havacılık alanında yaptığı çalışmalarda kullanılacak. Kurum olarak her yıl yine elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine de yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

THK gibi bir kurumda uzun yıllar boyunca görev yapmanın gururu ve onurunu yaşadığını da dile getiren Başkan Demirkol, “90 yaşımdayım. 39 yıldır THK Milas Şubesi Başkanı olarak görev yapıyorum. Allah’a şükür şimdiye kadar yaptığımız tüm çalışmalarda Milaslı hayırseverler bizleri yalnız bırakmadı. Yıllardan beri hizmet verdiğim THK Milas Şubesi’nde bu yıl son yılım olabilir. Destekte bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık