Yol iyileştirme çalışmaları başlatıldı

ÖNDER Haber /Adem KANKAYNAR -

Yol iyileştirme çalışmaları başlatıldı

Milas Belediyesi, ilçemiz merkezinde yol ve kaldırım iyileştirme çalışmalarına başladı.

Yapılacak çalışmalar için açılan ihaleyi alan DOĞUŞ YOL San. adlı firma, Cumhuriyet Mahallesi başta olmak üzere ilçemiz merkezindeki birçok mahallede yol iyileştirme ve kaldırım çalışması yapacak.

Hemşehrilerimizin uzunca süredir bekledikleri yol iyileştirme çalışmaları, Milas Belediyesi tarafından açılan ihaleyi alan Doğuş Yol San. adlı firma tarafından başlatıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi başta olmak üzere kent merkezindeki birçok mahallede ulaşımı sağlayan caddelerde başlatılan çalışmalarla ilgili olarak Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, proje ve ihale süreçlerinin tamamlandığını belirterek; “Kent merkezinin birçok caddesinde planlanan çalışmalara yüklenici firma tarafından başlanıldı. Çalışma kapsamında caddelerde asfalt kaplama ve kaldırım çalışmaları yapılacak. Hızlı bir şekilde tamamlanacak olan çalışmalar nedeniyle kısa süreliğine o bölgelerde bir rahatsızlık meydana gelebilir, ancak daha sonrasında mahalle sakinleri başta olmak üzere bu hizmetlerden yararlanacak olan hemşehrilerimde bir memnuniyet söz konusu olacaktır. Bu anlamda şimdiden verilecek rahatsızlık nedeniyle özür diliyor, tamamlanacak çalışmaların ilçemize hayırlı olmasını, güzel hizmetlere vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kısıtlı bütçe olanaklarına rağmen kent merkezi ve tüm mahallelerde hizmetlerin aksamaması için yoğun bir mesai harcandığına dikkat çeken Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, sözlerini şöyle sürdürdü:

“İlçe merkezimizin yanı sıra 114 mahallemize de aynı hizmetleri hızlı ve adil bir şekilde ulaştırmak için kimi zaman 10 - 15 ayrı ekip görev yapıyor. Yapılan planlamaya ilave olarak, günübirlik ortaya çıkan ve acil müdahale edilmesi gereken sorunları da kısa zamanda ekiplerimiz gidermeye gayret ediyorlar. Yaklaşan Kurban Bayramı ve hemen sonrasında başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde yol ve kaldırım çalışmalarını tamamlamak ve vatandaşımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Şu ana kadar her şey planlandığı gibi devam ediyor.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık