ÖNDER Haber -
CHP Muğla Milletvekilliği aday adaylığı için başvurular sürüyor. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde CHP’den milletvekili aday adayı olmak için başvurular 17-24 Şubat tarihleri arasında parti genel merkezine yapılıyor.
Ömür Yolcu
Resmi aday adaylık başvurusunu CHP Genel Merkezine yapan CHP Muğla Milletvekili aday adayı Ömür Yolcu, ilimiz genelinde yürüttüğü seçim çalışmalarına daha da ağırlık vereceğini belirterek, "Şimdi önümüzde ön seçim süreci var, partili arkadaşlarımıza yapacağımız ziyaretlerimizde projelerimizi anlatıp destek isteyeceğiz. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Kazım Turan
Muğla’nın büyükşehir edilmesiyle birlikte ilçemizde kapatılan belde belediyelerinden Ören’in son başkanı Kazım Turan’ın da, Muğla Milletvekilliği aday adaylığı için CHP genel merkezine başvuru yaptığı bildirildi. Turan, adaylık başvurusunun ardından yaptığı açıklamada; "Milletvekili aday adayı olarak siyasi kimliğimizi, ideolojimizi ve yaşam biçimimizi oluşturan CHP’de mücadeleyi en üst seviyede yapmak, soylu ilkeli ve onurlu mücadelenin bir neferi olmak, bu kutsal mücadelede Muğla’yı temsil etmek için değerli dava arkadaşlarımdan ve örgütümden destek bekliyorum. Ülkenin barış ve huzur ortamını birlikte tesis edelim istiyorum" dedi.