Yörükler görev dağılımı yaptı…

Başkanlığını Erkan Turgut’un yaptığı Milas Yörük Obaları Derneği, gerçekleştirilen genel kurulun ardından görev dağılımı için toplandı. 

Yörükler görev dağılımı yaptı…
  • 02 December 2021, Thursday 12:17

Geride bıraktığımız Temmuz ayında, günlerce devam ederek hepimizi derinden üzen orman yangınları öncesinde olağan genel kurulunu gerçekleştiren Milas Yörük Obaları Derneği, yangınların ardından ilk kez toplandı.
Dernek Başkanı Turgut; “Hatırlanacağı gibi bölgemizde yangınlar 29 Temmuz’da başladı. Biz de derneğimizin olağan genel kurulunu yangınlardan iki gün önce yapmıştık. Yangınlar başladığında ise yönetim ve üyelerimiz, hep birlikte yangın alanına koştuk. Elimizden geldiği kadar yangın söndürme çalışmalarına katıldık. Sonrasında ise yine hatırlanacağı gibi yangın mağduru vatandaşlarımıza muhtarlarımız aracılığıyla yardım dağıtımında bulunduk. Dolayısıyla o süreçte yönetim kurulu olarak bir araya gelemedik. Nihayet genel kurulda üyelerimiz tarafından seçilen yeni yönetim toplanarak görev dağılımı yaptı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün biz yörükler için söylediği sözü kendimizi rehber edinerek, yüz yıllardır yaşatılan ve günümüze kadar ulaşan bu kültürü, bugünkü ve gelecek kuşaklara aktarmak için uğraşıyoruz. Kurulduğumuz günden bugüne geçmişte ve bugün görevde olan kaymakamlarımız başta olmak üzere; belediye başkanımız Sayın Muhammet Tokat’a, ilçemizdeki tüm resmi kurum amirlerine, sivil toplum kuruluşu, oda ve derneklerimizin başkan ve yöneticilerine, muhtarlarımıza ve elbette er etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Milaslı hemşerilerimize yürekten teşekkür ediyoruz. Yeni yönetimimiz, kültürel faaliyetlerine geçmişte olduğu gibi daha büyük bir iştah ve özveriyle devam edecektir” diyerek, yeni oluşan ekip arkadaşlarına başarılar diledi.
Yeni görev dağılımına göre başkanlığa Erkan Turgut yeniden seçilirken, başkan yardımcılığına; Özay Gezgin, Ayşe Tavaslı ve Kahraman Akar seçildi. Tamer Ballı saymanlığa, Murat Ataklı genel sekreterliğe, yönetim kurulu üyeliklerine ise; Mehmet Yılmaz, Can Helvacıoğlu, Mustafa Ali Damgalı seçildi.
Denetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Mehmet Günlük (Başkan), Kasım Özkan ve Dr. İsmail Gökbel.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık