Yüksel Akıncı hayatını kaybetti

Adem KANKAYNAR -

Yüksel Akıncı hayatını kaybetti

AKP Milas İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Akıncı, uzun zamandır mücadele ettiği hastalığa yenik düştü. Akıncı, doğup büyüdüğü Bahçeburun Mahalle Mezarlığında toprağa verildi.

Milas Orman İşletme Müdürlüğü’nden emekli olduktan sonra çalışma hayatından kopmayan ve Milas Medya Grubu’nda çalışan Yüksel Akıncı, uzun zamandır tedavi gördüğü hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Merhum Akıncı, doğup büyüdüğü Bahçeburun’da kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilirken, Akıncı için düzenlenen cenaze törenine, aralarında AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, MİTSO Meclis Başkanı Mustafa Yüksel, AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer ve tüm ilçe yönetim kurulu üyeleri, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, 75. Yıl Milas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Tarık Çubukçuoğlu, MİTSO Meclis Üyesi Halil İbrahim Gülen, Muğla Orman İşletme Müdürü Tayfur Kazakoğlu, Milas Orman İşletme Müdürü Çetin Akkaya, Mahalle Muhtarı, siyasi parti ve STK temsilcilerinin yanı sıra ailesi, yakınlarının bulunduğu kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Başsağlığı

ÖNDER Gazetesi olarak merhum Yüksel Akıncı’ya Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık