‘Zabıtamız’ın 191’inci Yaşgünü kutlu olsun!

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

‘Zabıtamız’ın 191’inci Yaşgünü kutlu olsun!

Zabıta Teşkilatı’nın 191’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yönetici ve çalışanları, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

1 - 7 Eylül Zabıta Haftası ve Zabıta’nın 191’inci Yaşgünü dolayısıyla, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat bir mesaj yayımlarken, Milas Belediye Başkan Vekili Zeynep Mat da Milas Belediyesi Zabıta Çalışanlarını ziyaret etti …

Başkan Gürün’e ziyaret …

Her yıl 1 - 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Muğla’da görev yapan Zabıta birimleri Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret ederek Muğla’da Zabıta olarak yaptıkları çalışmalar ve hizmet kalitesi hakkında fikirlerini paylaştılar.

Muğla genelinde motorize zabıta ekiplerinin devreye girmesi ile hizmette pratiklik ve esneklik kazandıklarını söyleyen Zabıta ekipleri, üzerlerinde taşıdıkları Muğla Büyükşehir Belediyesi üniformasının sorumluluğunda ve bilincinde vatandaşların huzuru ve güvenliği için çalıştıklarını belirttiler.

“Zabıta, belediyelerin görünen yüzü, vitrini, bir nevi halkla ilişkileridir”

Zabıta Teşkilatı’nın belediyelerin vatandaşlarla bire bir iletişime geçen, belediyelerin görünen yüzü, vitrini olduğunu söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Muğla’da bu sorumluluk ve bilinçle bugüne kadar başarı ile görev yapan Zabıta Teşkilatı’nın 191. yılı kuruluş yılını kutladı ve “Yerel yönetimler olarak birçok alanda vatandaşlarımız için hizmet üretiyor, vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğu için çalışıyoruz. Muğla Büyükşehir Belediyesi üniforması ile vatandaşlarımızla bire bir iletişim kuran, yeri geldiğinde onları bilgilendiren, dinleyen, sorunlarına çözüm arayan birimlerimizin başında Zabıta Teşkilatımız gelmektedir. Kanun ve yönetmeliklerle belirlenmiş görev ve sorumluluk alanınız içerisinde vatandaşlarımıza hizmet etmek, ilkeli, tarafsız duruşunuzla vatandaşlarımızı dinlemek, bilgilendirmek sizlerin asli görevidir. Bugüne kadar Muğla genelinde başarı ile gerçekleştirdiğiniz hizmetleriniz için sizlere teşekkür ediyor, hepinizin Zabıta Haftası’nı kutluyorum” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan kutlama mesajı

Zabıta Haftası dolayısıyla, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da bir mesaj yayımladı.

Başkan Tokat, Zabıtanın her geçen gün hizmet kalitesini arttıran ve personel yapısını sürekli dinamik tutan bir anlayış ile 7 gün 24 saat çalışma esasına göre görevini sürdürdüğünü belirterek, “Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir. Görevleri gereği Belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan Zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm Zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Milas Belediye Başkan Vekili Zeynep Mat’tan kutlama ziyareti

Milas Belediye Başkan Vekili Zeynep Mat, 1 - 7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası nedeniyle Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Çalışanları ile bir araya geldi.

Zabıta hizmetlerinin, belediyelerin önde gelen görevleri arasında yer aldığını belirten Zeynep Mat; Milas Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Karatoprak’ın şahsında tüm Zabıta çalışanlarının haftasını kutladı.

Zabıta personeline börek ve baklava ikram eden Başkan Vekili Zeynep Mat, Zabıta çalışanlarıyla, günün anısına bir de fotoğraf çektirdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık