Zaferlerini kutladılar

Adem KANKAYNAR -

Zaferlerini kutladılar

 

Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) seçimlerini kazanan Reşit Özer - Mustafa Yüksel ve Arkadaşları grubu, seçim sonuçlarının kesinleşmesinin ardından coşkulu bir kutlama yaptılar. Davullu-zurnalı, şarkılı-sözlü ve havai fişek gösterileriyle kutlanan başarının, yeni bir başlangıç olduğuna vurgu yapan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, “Biz hepimiz Milas sevdalılarıyız. Yapacak daha çok işimiz var. Başarıya ulaşacak güçlü bir yönetim ve MİTSO personelimiz var” dedi.

5 Nisan 2018 Perşembe günü tarihi günlerinden birini yaşayan MİTSO, yapılan seçimle, gelecek 4 yıldaki yeni yönetimini belirledi. Mevcut Yönetim Reşit Özer - Mustafa Yüksel ve Arkadaşları grubunun Halil İbrahim Gülen ve Arkadaşları grubuyla yarıştığı seçimleri tarihi bir farkla kazanan Özer ve arkadaşları, 10 meslek grubunu da alarak, büyük bir zafere imza attılar.

Sabah saat 10’da başlayan ve saat 17’ye kadar süren seçimlerin sonuçları büyük bir heyecanla beklendi. MİTSO Lokali’nde yapılan oy kullanma işlemin ardından 10 grubun sandıkları açıldı. Sonuçlar açıklandıkça Özer ve arkadaşları büyük bir sevinç yaşadılar. Oy sayım işleminin tamamen bitmesinin ardından, kurulduğu günden bu yana MİTSO seçimlerinde görülmemiş bir sonuç çıktı ortaya.

Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer ve arkadaşları, 10 grubu da kazanarak, rakiplerine büyük bir fark attılar. Sonuçların açıklanmasıyla birlikte başlayan kutlamalar, aynı gün akşam MİTSO Lokali’nde düzenlenen yemekte de devam etti.

 

Şarkılı-sözlü ve havai fişekli kutlamalarda, seçim öncesindeki çalışmalar için arkadaşlarına, MİTSO personeline ve emeği geçen herkese teşekkür eden Reşit Özer, “Bugün gerçekten hep beraber bir tarih yazdık. Bunu başarmak için de ekip olarak çok çalıştık. Eşlerimiz de dâhil tüm ekip, gece-gündüz demeden büyük bir özveriyle çalıştık. Üyelerimize, halkımıza ne yaptığımızı, bundan sonra da neler yapacağımızı anlattık. Son yıllarda ilçemizin sahip olduğu tüm değerleri; balımızı, yağımızı, halımızı, balığımızı kısaca her şeyimizi bütün yurt geneline hatta dünyaya tanıtmaya çalıştık. Bunun için hem yurt içinde hem de yurt dışındaki hemen her fuara katıldık. İlçemizi ve zenginliklerimizi tanıttık. Milas olarak fuarlar şehri olarak anılmaya başlandık. Bütün bunları ‘ben’ değil, ‘biz’ diyerek yaptık. Her fırsatta söylediğim gibi Milas; tarihi, turizmi, tarımı başta olmak üzere bütün dünyayı kıskandıracak bir kent ve bu kenti hak ettiği seviyeye çıkarmak için MİTSO olarak biz de üzerimize düşeni yapmaya çalıştık. Bundan sonra daha fazlasını yapacağız.

Elbette başarı sadece bizlere ait değil. Üyelerimizin desteği, personelimizin büyük bir özverisi de bu başarının yakalanmasında önemli bir yere sahip. Yarın sabahtan itibaren yeni bir dönem başlıyor. Yönetim olarak, üyelerimiz ve personelimizle birlikte daha çok çalışacağız. Şu anda ‘B’ sınıfı olan akreditemizi ‘A’ sınıfı yapacağız. Beçin Kalesi’ni, Hekatomnos Anıt Mezar başta olmak üzere, tarihi ve doğal güzelliklerimizi dünyaya açacağız. Unutmayın! Bu ekibin her şeyi başaracak gücü var” diyerek, alınan sonuçta emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan kutlama

Bu arada, MİTSO Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Milas Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri sonucunda, Reşit Özer, Mustafa Yüksel ve Arkadaşlarının 10 meslek komitesinin 10’unda da seçimleri kazandığı belli olur olmaz Reşit Özer’i telefonla arayan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Seçimleri kazandığınızı memnuniyetle öğrendim. Sizi kutluyor, gözlerinizden öpüyorum. Bundan sonraki süreç için de başarılar diliyorum. Seçimleri kazanan arkadaşlarımızı da tek tek kutluyor, selamlarımı gönderiyorum” dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek, Üyelerimiz gerçekten çok güzel bir demokratik olgunluk gösterdiler. Çok seviyeli bir seçim oldu. Bundan sonra da sizin başkanlığınızdaki TOBB yönetimiyle güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Tüm arkadaşlarımızın selamlarını iletiyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık