‘Zeybekler’ yenilendi

​ÖNDER Haber -

‘Zeybekler’ yenilendi

Yaklaşık yarım asırdan beri ilçemizde beyaz eşya ve elektronik ev aletleri satış hizmeti sunan Zeybekler Arçelik Bayii, yenilenen yüzüyle yeniden hizmete sunuldu…

45 yıldan beri ilçemizde beyaz eşya ve elektronik ev aletleri satış hizmeti sunan Zeybekler Ltd. Şti.’nin Cumhuriyet Caddesi’ndeki Arçelik mağazasında geçtiğimiz ay içinde başlatılan yenileme çalışmaları sona erdi.

İç ve dış dizaynı değişen mağaza için dün saat 15’te açılış töreni düzenlendi. Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Belediye Başkan Yardımcıları Faik Karagöz, Zeynep Mat, kurum ve kuruluşların yöneticileri, sivil toplum örgütü, siyasi parti ve banka şubelerinin yöneticilerinin katıldığı açılış törenine Ulaş Özkan ve Oktay Ölmez enstrümanları ile eşlik ettiler.

Açılış için hazırlanan pasta Zeybekler Ltd. Şti. sahibi Cemil Zeybek, Kaymakam Gürel, Başkan Tokat ve AKP Milas İlçe Başkanı Levent Akyer tarafından kesildi.

Yenilenen mağazada, yaklaşık 1500 çeşit beyaz eşya ve elektronik ev aletinin yurttaşların beğenisine sunulduğu belirtildi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık