Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

160 kursiyere belge…

Milas Halk Eğitim Merkezi’nde açılan bazı alanlardaki kursları başarıyla bitiren kursiyerlere düzenlenen törenle belgeleri verildi. Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram; “Hayat boyu öğrenme projesi kapsamında vatandaşımız istesin, biz her türlü kursu ücretsiz olarak açalım” diyerek, Milaslılardan daha fazla kurs talebinin gelmesini beklediklerini söyledi.

160 kursiyere belge…

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen belge törenine, Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tunahan Bayram ve personelin yanı sıra kurslarda görevli hocalar ve belge almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Tunahan Bayram; “Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında Halk Eğitim Merkezi olarak çok farklı alanlarda kurs açtık. Daha fazlası için de hazırız. Binamızın girişinde bir afiş asılı ve orada ‘Adınız siz koyun, kursu biz açalım’ yazıyor. Hiçbir ücret almadan her alanda kurs açmaya hazırız. İşte bugün ilk dönem biten bazı kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlerimize belgelerini vereceğiz.

Gerçekten ilçemiz potansiyel bakımından oldukça zengin… Her alanda uzman insan gücümüz var. Vatandaşın talebi halinde, kendi alanında uzman olan bu insanlar, vatandaşımıza eğitim vermeye hazırlar. Dolayısıyla buradan bir kez daha Milas halkına çağrıda bulunuyoruz. Gelin ve hangi alanda istiyorsanız, istediğiniz alanda kurs açalım” diyerek kurslarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından; Arıcılık (17), Kalorifer Ateşçisi (25), Adli Kalem İşleri (8), Bilgisayar (27), İşaret Dili (26), İngilizce A1  (40), İngilizce A2  (11) kursiyer olmak üzere toplam 160 kursiyere belgeleri verildi. Öte yandan Arıcılık kursunda ilk üçe giren kursiyerlere, arı kovanı hediye edildi.

Düzenlenen tören, tüm kursiyerlerin ve katılımcıların birlikte çektirdiği fotoğrafla son buldu.

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis