Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

AKP GENÇLİK KOLLARINDAN MİNNET ZİYARETİ

Barış Pınarı Harekatı’na destek amacıyla evini ve traktörünü bağışlamak istemesiyle gündeme gelen 72 yaşındaki Mustafa Dörttyollu’ya, AK Parti Milas İlçe Gençlik Kolları minnet ziyaretinde bulundu.

AKP GENÇLİK KOLLARINDAN MİNNET ZİYARETİ
  • 15 October 2019, Tuesday 17:06

Milas’ın Damlıboğaz Mahallesi’nde ikamet eden ve Barış Pınarı Harekatı’nın ilk günlerinde Milas Kaymakamlığı’na gelerek, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne bir evi ve traktörünü bağışlamak için dilekçe vererek duygulandıran 72 yaşındaki Mustafa Dörtyollu’yu, AK Partili gençler ziyaret etti.

Gençlik Kolları Başkanvekili Erkan Erol ve beraberindeki gençler tarafından, Dörtyollu’ya Cumhurbaşkanı-AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çerçeveli fotoğrafı hediye edildi.

Gençlerin ziyareti karşısında duygulanan Dörtyollu, vatan için ilerleyen yaşına rağmen her zaman can vermeye hazır olduğunu, ülkesini çok sevdiğini dile getirdi.

AK Parti Gençlik Kolları’nın sosyal medya hesabından ziyarete ilişkin yapılan açıklamada da; “Milas AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri olarak, Barış Pınarı Harekatı’nda bulunan Kahraman Mehmetçiğimize bir traktör ve bir evini kaymakamlık aracılığıyla bağışlayan Mustafa Amca’ya ziyarette bulunduk. Yaptığı fedakarlıkla büyük bir örnek olan Mustafa Amca’ya hoş ve duygu yüklü sohbeti için de teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

AK Parti Milas İlçe Başkanı Fahri Acar da, fedakarlık örneği gösteren Mustafa Dörtyollu’ya minnet duygularını sundu.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis