Başkan Tokat belediye personeliyle bayramlaştı

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeliyle bayramlaştı.

Başkan Tokat belediye personeliyle bayramlaştı
  • 12 May 2021, Wednesday 16:51

Başkan Tokat; “Ramazan Bayramı’nın insanlık için, dünya için, yaşamımız için iyiliklere vesile olmasını diliyorum. Hastaların iyileşmesini, küslerin barışmasını ve aynı zamanda herkesin emeğinin karşılığını almasını, hasretlik çekenlerin hasretinin bitmesini, acı çekenlerin acısının dinmesini cani gönülden istiyorum ve bayramınızı içtenlikle tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcıları Gülşen Gökçe ve Cüneyt İlter ile beraber ilk olarak Ana Hizmet Binası’nda belediye personeliyle bayramlaşan Başkan Tokat, daha sonra Ek Hizmet Binası, Labranda, Temizlik ve Ulaştırma çalışanlarıyla bir araya gelerek, personelin bayramını kutladı.

Bayramlaşma töreninde bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “İnsanlığın karşı karşıya olduğu bu enteresan ve acıklı durum vesilesiyle bu sene bayramlarımız, çalışmalarımız ve hayatımız maalesef normalin ve standartın ötesinde geçiyor. Bu vesileyle bugün arife günü olmasına rağmen insanlar evlerinden çıkamıyorlar. Yerine getirilmesi gereken görevlerini yerine getiremiyorlar. Bunlar da tabi gelici geçici. Bizler de daha tedbirli çalışma ortamlarında işimizi götürüyoruz. Bu tedbirlerin yararlı olacağına inanıyorum. Umuyorum ki bayram sonrası döndüğümüzde özellikle aşılama konusunda da belli bir aşama kaydedersek, iyi sonuçlar alacağız.

Bayramınızı içtenlikle tebrik ediyorum

Şartlar ne olursa olsun yarın bir bayram. Hem dini olarak hem sosyal olarak, aslında biraz bu noktada esneklik sağlayabilseydik ekonomik, ticari olarak da bizim için önemli günler. Esnaf birkaç gün iş yapabilseydi ama olmadı. Bugün biz mezarlıkta mezarını ziyaret edemeyen insanların çiçek ve diğer ziyaret gerekleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bayram bizim ruhumuzda da değişik yeri olan bir olgudur. Bu sebeple şartlar el vermese bile kendi içimizde kendi ruhumuzda bayramı, ruhuna uygun bir şekilde hissetmemiz lazım, yaşamamız lazım. Bu vesileyle Ramazan Bayramı’nın insanlık için, dünya için, yaşamımız için iyiliklere vesile olmasını diliyorum. Hastaların iyileşmesini, küslerin barışmasını ve aynı zamanda herkesin emeğinin karşılığını almasını, hasretlik çekenlerin hasretinin bitmesini, acı çekenlerin acısının dinmesini cani gönülden istiyorum ve bayramınızı içtenlikle tebrik ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık