Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat Öğretmenler Günü’nü kutladı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında Milas’taki öğretmenlerle buluştu.

Başkan Tokat Öğretmenler Günü’nü kutladı
  • 25 November 2021, Thursday 11:25

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediye Başkan Yardımcıları Halil Mutlu ve Mehmet Ateş, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, CHP Muğla İl Gençlik Kolları Başkanı Nazım Şardoğan, CHP İl ve İlçe yöneticileri ve Milas Belediye Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol öğretmenlerle bir araya geldi. Milas’ta bulunan okullarda eğitim ve öğretime devam eden öğretmenlerin yanı sıra emekli öğretmenler ve eğitim sendikalarının temsilcileri ile de bir araya gelindi.

“Her Zaman Hayatımda Önemli Bir Yeri Var”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat düzenlenen program çerçevesinde ilk olarak eski ilköğretim okulu öğretmeni Ali Mehmet Çerçi’yi ziyaret ederek öğretmenler gününü kutladı. Çerçi’nin hayatında önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan Tokat, öğretmenlerin gelecek nesiller için yol gösterici olduğuna dikkat çekti.

“Milas’taki Tüm Okullar Ziyaret Edildi”

Milas’ta eğitim-öğretime devam eden tüm okullar ziyaret edilerek burada faaliyet gösteren öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat başkanlığında oluşturulan 3 grupla birlikte Milas’taki okullar ziyaret edildi. Öğrencilerin Başkan Tokat’a yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde, okul idarecileri ve öğretmenleri ile bir araya gelindi.

“Sendika Ziyaretleri Gerçekleşti”

Okul ziyaretlerinin ardından eğitim sendikaları da ziyaret edildi. Eğitim Bir-Sen, Eğitim Sen, Türk Eğitim Sen ve Eğitim İş Sendikaları ziyaret edilerek sendika başkanları ve temsilcileri ile bir araya gelindi. Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Öğretmenlerimiz fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme noktasında fedakarca yurdun dört bir yanında çaba gösteriyor. Çok önemli bir iş yapıyorlar. Gelecek nesillerin yetiştirilmesi noktasında çok kıymetli bir iş onların yaptığı. Öğretmenlerimiz, ülkemizin kuruluşundan bu yana aydınlık yarınlara giden Cumhuriyet yolunda her zaman büyük bir rehber olarak görev yapmışlardır. Bu anlamlı gün vesilesiyle 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha yürekten kutluyorum.” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis