Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat’tan mahalle ziyaretleri

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, hafta sonu çalışmalarına mahalle ziyaretleri ile devam etti.

Başkan Tokat’tan mahalle ziyaretleri
  • 26 October 2021, Tuesday 10:21

Mahallelerde yapılan hizmetleri denetleyen Başkan Tokat, vatandaşların istek ve taleplerini dinleyerek, yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit etti. Cumartesi günü ilk olarak Ağaçlıhöyük Mahallesi’ni ve Dörtyol Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Tokat, burada esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet etti. Gerçekleştirilen ziyaretlere Milas Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Ateş ve Halil Mutlu, Milas Belediye Meclis Üyeleri, CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, CHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Milas Belediye Birim Müdürleri ve mahalle muhtarları da eşlik etti.

“Her Mahalleye Eşit ve Etkin Hizmet Anlayışıyla Hareket Ediyoruz”

Esnaf ve yurttaşlarla buluşmanın ardından bölge mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Tokat, yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi aktarırken muhtarların istek ve taleplerini dinledi. Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Bugün güne Ağaçlıhöyük Mahallemizi ve Dörtyol Pazarı'mızı ziyaret ederek ve hemşehrilerimizle buluşarak başladık. Ardından bölge mahalle muhtarlarımızla kahvaltılı toplantımızda bir araya gelerek yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunduk.” ifadelerini kullandı. Mahalle ziyaretlerinin ardından Tes-İş Sendikası Yatağan Şubesi’nin 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katılan Başkan Tokat, burada yaptığı konuşmada gerçekleştirilen genel kurulun Tes-İş Sendikası’na hayırlı olmasını diledi.

“Milas’ımız İçin İnsanımız İçin”

24 Ekim Pazar günü de mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Tokat sırasıyla Olukbaşı, Çamlıyurt, Ortaköy ve Akkovanlık Mahallelerini giderek yurttaşlarla buluştu. Yeni bütçenin onaylanmasıyla birlikte çalışmaların her bölgede hızlanacağını aktaran Başkan Tokat sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu güzel pazar gününde Olukbaşı, Çamlıyurt, Ortaköy ve Akkovanlık Mahallelerimizde hemşehrilerimizle buluştuk ve hoş sohbetlerine ortak olduk. Bölge mahallelerimizde yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili hem muhtarlarımızla hem de hemşehrilerimizle fikir alışverişinde bulunduk. Milas'ımız için her zaman üretmeye, insanımız için her zaman hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis