Bölgesel ligi 2 galibiyet 1 mağlubiyetle tamamladılar

2020-2021 Spor sezonu hızlandırılmış Bölgesel Lig'de ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor Kadın Voleybol Takımı 11-12 ve 13  Haziran tarihlerinde Muğla Menteşe Kapalı Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda 3 maçta 2 galibiyet 1 mağlubiyet aldı ve grup ikincisi oldu.

Bölgesel ligi 2 galibiyet 1 mağlubiyetle tamamladılar

Eşref Mete ve Ünsal Çelik'in antrenörlüğünü üstlendiği Milas Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Bölgesel Ligi ilk maçında antrenörlüğünü Esra Balıkçıoğlu'nun yaptığı Marmaris Belediyespor Voleybol Takımını 3-0 yendi.

İkinci maçlarında antrenörlüğünü Refik İpçi'nin yaptığı Bodrum Doğuşspor'a 3-0 yenildi.

Grubun üçüncü ve son maçını 13 Haziran Pazar günü antrenörlüğünü Sertan İnce'nin üstlendiği Muğlaspor Voleybol Takımı ile yapan temsilcimiz Muğlaspor'u 3-1 yenerek Bölgesel Lig maçlarını grup ikincisi olarak tamamladı.

Bölgesel Lig Muğla Şampiyonu Bodrum Doğuşspor

Hızlandırılmış Bölgesel Lig Muğla grubunda oynadığı 3 maçı da 3-0 lık skorla alan Bodrum Doğuşspor Muğla şampiyonu oldu ve bu başarısıyla Bölgesel Lig'de Play Off maçı oynama hakkını kazandı.

Bodrum Doğuşspor Muğla grubunda ilk maçında Muğlaspor'u ikinci maçta Milas Belediyespor'u ve son maçında Marmaris Belediyespor'u 3-0 yenme başarısını gösterdi.

İlçemizi Bölgesel Lig'de temsil eden Milas Belediyespor Kadın Voleybol Takımı aldığı 2 galibiyetle Muğla da iyi oyunu ile beğeni topladı.

Ancak grup ikinciliği, temsilcimizi bir üst tura taşıyamadı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık