Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Boyayarak “Çevre Günü”ne dikkat çektiler

Türkiye Erozyonla Mücadele ve Ağaçlandırma Vakfı (TEMA) Muğla Milas İlçe Sorumlusu Mehmet Nergiz, Dünya Çevre Günü’nde Milas Havva Ersoy Anaokulunda öğrenciler ile buluştu. Nergiz, birbirinden keyifli oyunlarla, etkinliklerle çocuklara çevre bilincini aşıladı.

Boyayarak “Çevre Günü”ne dikkat çektiler
  • 07 June 2023, Wednesday 11:25

5 Haziran Dünya Çevre Günü, dolayısıyla Milas Havva Ersoy Anaokulu’nda “Boyama Etkinlikleri” ile kutlandı.                     

Doğaçlama olarak istedikleri gibi resimler çizen minik tema gönüllüleri, doğanın korunmasına yönelik ilginç çizimlerde gözden kaçmadı.

Çocuklara, öğretmenleri ile birlikte doğal çevrenin canlıların yaşamındaki yerini ve çevreyi korumanın önemini, çocukların anlayacağı bir dille anlatan Nergiz, “Sizler küçüksünüz, sevgiyle büyüyeceksiniz. Ağaçlar, çiçekler, çimler de sizin gibi çok kıymetli. Onlar da güneş, su ve sevgi ile büyüyecekler. Çevreyi korur, çöplerimizi yerlere atmazsak doğayı ve doğada yaşayan bütün canlıları mutlu etmiş oluruz” dedi.

“Sizler de bizlerin fidanısınız” diyerek minik TEMA’larla bolca sohbet eden Nergiz’in ardından Okul Müdürü Berrin Ankaralı da günün anlam ve önemi hakkında bilgi verdikten sonra minik ressamlara teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis