CHP İLÇE YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İrfan Üner ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

CHP İLÇE YÖNETİMİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

31 Mart yerel seçimlerinin ardından tekrar göreve seçilen Başkan Tokat CHP İlçe yönetimini kapıda karşılayarak ziyaret için teşekkür etti. Başkan Tokat’a çiçek takdim eden ve görevinde başarı dileyen CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe; ”31 Mart seçimlerinde tüm teşkilatımız ile uyum içerisinde çalıştık. Her hangi bir olumsuzluk yaşamadan seçimleri tamamladık. Bu seçimlerde bizlere yol göstericiliği yapmanızdan ötürü sizlere teşekkür ediyor, görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret ve seçim öncesi çalışmaları için CHP İlçe yönetimine teşekkür eden Başkan Tokat ; “Seçimler geride kaldı ve yüzümüzün akıyla çıktık. Amacından saptırmadan, gereksiz vaatlerde bulunmadan olgun bicimde, sağ salim seçim sürecini tamamladık. Her ne kadar seçim bitmiş olsa da bizlerin yeni seçime hazırlanmamız gerekiyor. Bu noktada parti olarak tüm kadrolarımızla etkin şekilde çalışmalarımızı yürütmemiz gerekiyor. Bizlerde yeni seçilen Meclis üyesi arkadaşlarımızla 5 yıl süreyle İlçemizin eksiklik hissettiği alanlarda yatırımları ve hizmetleri gerçekleştireceğiz. Önümüzdeki süreçte söz verilen ve planlanan çerçevede hizmetlerimiz olacak. Halkımızın içerisinde daha çok olacağız. Geçtiğimiz dönemde kırsal alanlara yapılan hizmet atağı sonucunda tüm mahallelerimize birçok hizmeti götürdük. Bizden önceki dönemlerde 100 bin civarında imalat yapan Milas Belediyesi bizim dönemimizde 5 yıl içerisinde 2 milyon metre kare imalat yaptı.

Bu seçimlerden de üçüncü defa başarı ile çıktık. Aradaki fark her ne kadar az gibi görünse de bütün şartlara rağmen %51,5 civarında oy aldık. Bundan sonra üzerine koyarak daha fazla çalışmamız lazım dedi.

Türkiye genelindeki seçimleri de değerlendiren Başkan Tokat; Bizden sonra gelecek nesiller açısından umut tohumlarının yeşermesi açısından önemli bir seçim oldu. Seçimlerden böyle bir sonuç çıkması ülkenin menfaatine oldu. Şimdi Ülkeyi yönetenlerin bunu dikkate alması gerek.

Birçok Büyükşehirde seçimi kazandık. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım. Görünüyor ki Türkiye bazı şeylerden bıkmış ve yeni bir şeyler arayışı içerisinde. Bu süreci çocuklarımızın geleceği açısından iyi değerlendirmemiz lazım. Şunu görüyorum ki Türkiye’nin Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyacı var. Bu süreçte Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da tutum ve tercihleri açısından devlet adamlığı olgunluğu ile hareket etti. Bu anlamda olgun ve halkını seven bir devlet adamının yapması gereken her şeyi yapıyor. Bu seçimlerde bunun meyvesini aldık. Umarım önümüzdeki seçimlerde de başarımız devam eder. Bu seçimler Ülkemiz ve ilçemiz açısından hayırlı olsun. Ben seçim süreci boyunca gayretli çalışmalarınız ve ziyaretiniz için teşekkür ediyorum”dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık