Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP MİLAS İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

CHP Milas İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs konulu bir resim yarışması düzenledi.

CHP MİLAS İLÇE BAŞKANLIĞI’NDAN ÖDÜLLÜ RESİM YARIŞMASI

CHP İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Yarışmanın konusu: 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Mayıs’da İstanbul’dan yola çıkarak 19 Mayıs’da Samsun’a ayak basması ile başlayan Milli Mücadelemizin, “Bütün ümidim gençliktedir” dediği ve armağan ettiği bu bayramda gençlerimize, Atamızın gösterdiği yolda ilkelerini, devrimlerini, düşüncelerini anlamaları ve anlatabilmeleri amaçlanmaktadır” dendi.

Tüm lise öğrencilerinin katılabileceği resimlerin 35x50 cm ölçülerinde resim kağıdına veya fon kartonuna yapılmış şekilde, fotoğrafları çekilerek, verilen mail adresine gönderilebileceği belirtildi. Yapanın adı soyadı, okulu, sınıfı ve iletişim adreslerinin de resimle birlikte gönderilmesi istendi.

Resim tekniğinin serbest olduğu ve tam kapanma nedeniyle ilçe binası kapalı olacağından mail üzerinden fotoğraf ve bilgilerin gönderilmesi gerektiği de bildirildi. Resimlerin gönderileceği mail adresi: “[email protected]

Yarışmaya, 19 Mayıs 2021 tarihine kadar başvurulabilecek ve sonuçlar 20 Mayıs 2021 tarihinde belli olacak ve duyurulacak.

Resim yarışmasının birinci, ikinci ve üçüncüsüne, CHP Milas İlçe Başkanlığı tarafından birer tablet armağan edilecek.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis