Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP’li Erbay: Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırıyorum

​​​​​​​CHP Muğla Milletvekili Av. Burak Erbay, son dönemde bir suç örgütü liderinin sosyal medyada yayınlanan videolarında Muğla ile ilgili ortaya attığı iddiaların araştırılması için Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırdı.

CHP’li Erbay: Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırıyorum
  • 16 June 2021, Wednesday 10:23

Muğla halkının ortaya atılan iddialar nedeniyle rahatsız olduğunu belirten Erbay, “Bir suç örgütü lideri, son dönemlerde sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarda Muğla’da yaşanan yasa dışı olaylarla ilgili olarak birçok iddia ortaya atmıştır. Bu iddiaların her biri soruşturma açılmasına konu olacak iddialardır. Muğlamızın adının suç örgütü videolarıyla ve yasa dışı olaylarla anılması Muğla halkını rahatsız etmektedir.” dedi.  

Muğla’nın turizm açısından Türkiye’nin en önemli illerinden birisi olduğunu söyleyen CHP’li Erbay, “Muğla’da özellikle turizm alanlarında yapılan bir takım ticari faaliyetler haksız rekabet ortamı oluşturmaktadır. Bazen Göcek’te bazen Fethiye’de, Marmaris’te veya Bodrum’da bu tür iddialar gündeme geliyordu. Ancak şimdi bir suç örgütü lideri yayınladığı videolarla yasa dışı işlemleri ortaya sermiştir. Siyasi iktidarla yakınlığı bulanan kişilerin bu bölgede bazı yasa dışı işlemler yaptığını iddia etmektedir. İsim vererek, konum vererek ortaya atılan bu iddiaların görmezden gelinmesi, üstünün örtülmesi mümkün değildir.” şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Savcılarını göreve çağıran Erbay şunları söyledi; Hukukçu bir milletvekili olarak, Muğla milletvekili olarak, somut olarak ortaya atılan bu iddialarla ilgili Muğla halkı adına Cumhuriyet Savcılarını göreve çağırıyorum. Bu iddialarla ilgili olarak acilen soruşturma açmalıdır.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis