Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CKD Milas Şubesi’nde görev değişikliği…

Cumhuriyet Kadınları Derneği Milas Şubesi’nde, geçtiğimiz hafta sonunda Prof. Dr. Aşkıdil Akarca Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen olağanüstü genel kurul ile yönetim kurulunda görev değişikliği yaşandı.

CKD Milas Şubesi’nde görev değişikliği…

Uzun zamandır şube başkanlığı görevini yürüten Gülden Sökelioğlu’nun yeniden aday olmadığı genel kurul, 15 Aralık 2018 Cumartesi günü yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurul, önceki genel kurulda yeterli çoğunluk sağlanamadığından ertelenmesi nedeniyle, bu defa çoğunluk aranmaksızın yapıldı.

5’nci Olağanüstü Genel kurul; derneğin tasfiyesi konusu, dernek tasfiye edilmezse, yeni yönetim ve denetim kurulunun seçilmesi ile ilgili iki gündem maddesiyle toplanırken, derneğin tasfiye edilmemesine karar verildi ve yeni yönetim ile denetim kurulları seçildi.

Olağanüstü genel kurul sonrasında yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Mediha Sağlam, Gökçin Özgülergil, Nurgül Çöllüoğlu, Emine Yılmaz, Yasemin Kocabaşoğlu, Zeliha Arpazlı ve Ferah Albasan.

Yedek üyeliklere ise; Perihan Özer, Filiz Oğuzhan, Durcan Yüksel, Habibe Saygınöz, Demet Yasemin Özmen, Güler Kübra Güngör ve Özlem Çulhaoğlu seçildiler.

Denetim kurulu asil üyeliklere; Filiz Akçay, Filiz Tatar ve Nihal Alparslan seçilirken, denetim kurulu yedek üyeliklere ise; Asiye Esmer, Saniye Taşbaş ve Birgül Gökkaya seçildiler.

Gerçekleşen olağanüstü genel kurulda, Genel Merkez Üst Kurul delegeleri ise şu isimlerden oluştu:

Feride Kozak, Birgül Oruç, Zeynep Çınar ve Elif Süheyla Tokat.

Genel kurul, dilek ve temenniler bölümüyle sona ererken, oluşan yeni yönetimin ilk toplantıda görev dağılımı yapacağı bildirildi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık