Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Ekinambarı İlkokul’unun tadilatı tamamlandı

TRT Belgesel ekibinin “Küçük Düşler Büyük İşler” ismiyle gerçekleştirdiği proje tamamlandı. Açılışı yapılan projenin TRT’de Eylül ayında yayınlanması planlanıyor.

Ekinambarı İlkokul’unun tadilatı tamamlandı

Yapımcılığını Bülent Turgut’un üstlendiği çalışmada, yönetmen koltuğunda Çetin Yılmaz oturuyor. Küçük Düşler Büyük İşler projesine, İç Mimar Ayşe Senem Göral  ve Sanat Yönetmeni olarak Yeltan Korkutan sanatsal perspektifleriyle katkı sunuyor. Türkiye’nin birçok bölgesinde ilham veren hikayeleri izleyiciyle buluşturan ekip, Ekinanbarı’nda eski pilot Vecihi Hürkuş’un hikayesinden esinlenerek çalışmasını gerçekleştirdi.

“Herkese Teşekkür Ediyoruz”

Yaklaşık 3 günlük bir çalışmanın ardından yapımı tamamlanan okulun açılışı Çarşamba günü, Milas Belediyesi Başkanvekili Ece Gülen Ozan, Milas Belediyesi Özel Kalem Müdürü H. Arda Varol, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal ve beraberindeki heyetin katılımıyla gerçekleşti. Açılıştan önce çalışma alanını gezen Başkanvekili Ece Gülen Ozan, projenin hem Milas’ın tanıtılması hem de çocuklarımız için çok önemli olduğunu vurguladı. Çalışma alanının gezilmesinde Ozan’a eşlik eden projenin yapımcısı Bülent Turgut, “Belediyemiz bizlere inşaat ve bahçe malzemeleri gibi birçok ihtiyaçta yardımcı oldu, teşekkür ediyoruz. Ama en önemli teşekkür, yapıma başladığımızdan beri bizi destekleyen Ekinanbarı halkınadır.” dedi. Program, çeşitli etkinliklerin yapılmasının ardından tamamlandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık