Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Gazilerden Başkan Atıcı’ya hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi Başkanı Mehmet Sarban ve gazilerimiz, çiftçinin takdiriyle yeniden başkan seçilen Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı tebrik ederek görevinde başarı diledi.

Gazilerden Başkan Atıcı’ya hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şube Başkanı Mehmet Sarban ve gazilerimiz, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’yı makamında ziyaret etti.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı’nın Milaslı çiftçilerin sesi olduğunu ifade eden Başkan Sarban, “Değerli çiftçilerimizin takdiriyle, güvenoyuyla yeniden başkan seçildiniz. Gaziler olarak sizi ve yönetiminizi tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz” diyerek Başkan Atıcı'ya çiçek takdim etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104’üncü yıl dönümünde gazilerimizin naif ziyaretiyle büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Atıcı, her zaman gazilerimizle yakından görüşğünü belirtti.

Sohbetin ardından gazilerimizle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Atıcı, “Muharip Gaziler Derneği başkanı Sayın Mehmet Sarban ve Gazilerimiz 18 Mart Çanakkale Şehitlerinin 104.yılında, çok anlamlı bir günde Odamızı ziyaret ettiler. Çanakkale’de destan yazan şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Gazilerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum. Gazilerimize, çiftçilerim adına minnet ve şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis