İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı Mesajı

 İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanı Kasım Özkan’ın imzasıyla Ramazan Bayramı mesajı yayınladı. Mesajda şu görüşlere yer verildi.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanlığı Ramazan Bayramı Mesajı
  • 12 May 2021, Wednesday 16:49

            “Rahmet , bereket , af , mağfiret,  yardımlaşma ve paylaşma ayı olan 11 ayın sultanı Ramazan'ı Şerif'i geride bırakarak bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah tuttuğumuz oruçları,  yaptığımız hayır hasenat,  dua ve ibadetlerimizi kabul etsin.

              Bayramların özünde dayanışma, hoşgörü ve yardımlaşma vardır. Bayramlar dostluğu sevgiyi paylaşmaktır. İnsanlık olarak içinden geçtiğimiz zorlu salgın süreci, yaşamımızda birçok alışkanlığımızın değişmesine ve özellikle bayramlarda alışık olduğumuz ziyaretlerin bu süre zarfında sosyal mesafe kuralları ile hijyen kurallarına uyularak yapılması elzem hale gelmiştir.  Gönül gönüle olduktan ve tedbirlere riayet ettiğimiz müddetçe mesafelerin bir önemi olmadığını bilen bizler, yine ihtiyaç sahiplerine ulaşabilir, çocukları sevindirebilir ve dargınlıkların giderilebilmesi için yeni fırsatları hayata geçirebiliriz.

             Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da Covid-19 salgınının gölgesinde bir bayram geçirmenin burukluğunu yaşasak da özlemle alabileceğimiz sağlıklı nice bayramların ümidini içimizde besliyoruz. Bir sonraki  Ramazan ayında ve Ramazan Bayramı'nda eski özlediğimiz günlerdeki Bayram sofralarında buluşmayı Yüce Allah'tan niyaz ederiz.

             Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit aileleri olmak üzere bütün hemşerilerimin ramazan bayramını tebrik ediyor ülkemize, milletimize, İslam alemine ve insanlığa sağlık huzur ve selamet getirmesini temenni ediyoruz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık