Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İYİ Partili kadınlardan Başkan’a ziyaret

Milas İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Nazan Yakabaşı ve yönetim kurulu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek teşekkür etti. Başkan Tokat’ı ziyareti öncesinde Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı’yı da makamında ziyaret eden İyi Parti kadın kolları teşkilatı görevinde başarı dilediler.

İYİ Partili kadınlardan Başkan’a ziyaret

İYİ Parti’nın ilk kadın kolları teşkilatının Milas İlçe Başkanlığı bünyesinde kurulması aşamasında gösterdiği ilgi ve destek için Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a teşekkür etmek istediklerini belirten Kadın Kolları Başkanı  Nazan Yakabaşı ; “Başkanımızla 31 Mart yerel seçimleri süresince de iyi çalışmalar gerçekleştirdik. Bu beraberliğimiz ileriki süreçte de devam edecek. Kadın Kollarımızın kuruluşu aşamasında ve İYİ Partinin kuruluşunun 2. yılı etkinliklerinde bizlere verdiği destek için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaret için duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Tokat, İYİ Parti kadın kolları teşkilatına teşekkür ederek çalışmalarında başarı diledi. Ziyaret, gündeme dair sohbetin ardından çiçek takdim edilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.
 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis