Jandarma, sağlıksız koşullarda üretilen kokoreçe el koydu

Milas İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeliyle birlikte, sağlıksız ve belgesiz kokoreç üretimi ve satışı yapılan bir mekâna baskın yaptı ve kokoreç yapımında kullanılan malzemelerle birlikte 64 kilogram kokoreçe el konuldu.

Jandarma, sağlıksız koşullarda üretilen kokoreçe el koydu

İlçemize bağlı Menteş Mahallesi’nde sağlıksız koşullarda ve belgesiz olarak kokoreç üreten ve satışını yapan D.K. adlı şahsa ait mekâna baskın yapıldı. ‘Merdiven altı’ tabir edilen ve sağlıksız koşullarda kokoreç üreterek satışını yapan, üretim izni veya yaptığı ticaretle ilgili hiçbir belgesi olmayan şahsın mekânına yapılan operasyonda 89 adet kokoreç şişi, kıyma makinesi, elektrikli et testeresi, 40 adet büyükbaş hayvan kupesi, çok sayıda bıçak, satır ve baltaya el konuldu.

Sağlıksız koşullarda üretilen 64 kilogram kokoreçe de el konulan operasyonda, D.K. isimli şahıs gözaltına alındı.

İfade işlemlerinin ardından Milas Adliyesi’ne sevk edilen zanlı, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Milas Jandarma Komutanlığı, vatandaşın sağlığını tehdit eden bu tür belgesiz üretim yapılan mekânlar üzerinde çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık