Kobi'lere e-ticaretin püf noktaları öğretilecek

*TOBB - Trendyol işbirliğinde oluşturulan destek programı kapsamında oda ve borsa üyeleri, bir ay süreyle 30 bin liraya kadar sıfır komisyonla Trendyol üzerinden satış yapabilecekler.

Kobi'lere e-ticaretin püf noktaları öğretilecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile bir internet ortamında alışveriş yapılmasını sağlayan Trendyol işbirliğinde, KOBİ'lere e-ticaretin püf noktaları anlatılacak. "Trendyol ile işini büyüt" adıyla başlatılan program kapsamında, internette Trendyol üzerinden nasıl satış yapılacağı çevrimiçi eğitimler düzenlenecek. 

Destek programından yararlanmak isteyen oda ve borsa üyesi şirketler, bir ay süreyle, 30 bin liraya kadar, sıfır komisyonla Trendyol'da satış yapabilecekler.

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, "Oda ve borsalarımıza e-ticaretin püf noktalarını öğreteceğiz ve KOBİ'lerin Trendyol'da e-ticarete sıfır maliyetle başlamasını sağlayacağız" diye konuştu.

Seçkin markaları, üyelerine özel fiyatlarla sunarak ayrıcalıklı alışveriş deneyimi sunan özel bir alışveriş sitesi olan Trendyol'un Kurucusu ve CEO'su Demet Mutlu da "KOBİ Destek Paketimizle pandemi döneminde iş ortağımız KOBİ'lerin yanında olmuştuk. Son üç ayda platformumuza 15 bin yeni tedarikçi katıldı. Şimdi de TOBB işbirliğinde Trendyol ile İşini Büyüt KOBİ Destek Programı'nı hayata geçiriyoruz. Hedefimiz, ticareti dijitalleştirerek Türkiye'nin en fazla pozitif etki ortaya çıkaran şirketlerinden biri olmak" diye konuştu.

TOBB - Trendyol işbirliğinde başlatılan "Trendyol İle İşini Büyüt KOBİ Destek Programı"ndan yararlanmak isteyen şirketler www.trendyol.com/saticiformu adresinde yer alan formdaki referans numarası bölüne 00-00-081 yazarak giriş yapabilecekler. Destek programıyla ilgili bilgilere ise www.tobb.org.tr adresi üzerinden ulaşabilecekler.

MİTSO ÜYELERİNİ TOBB - TRENDYOL İŞBİRLİĞİNDEKİ E-TİCARET PROGRAMINA KATILMAYA ÇAĞIRIYOR.

Öte yandan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, TOBB - Trendyol işbirliğinde düzenlenen "Trendyol İle İşini Büyüt KOBİ Destek Programı"nın, internet ortamında satış yapmak isteyen şirketler için çok büyük bir önem taşıdığını belirterek "Odamız üyelerinin öncelikle TOBB - Trendyol işbirliğinde düzenlenen çevrimiçi eğitimlere katılmaları gerekiyor. Eğer bu eğitimlere katılırlarsa hem kendileri için hem de Milas ürünleri ticaretinde yepyeni ufuklar açılacaktır" dedi. Eğitimlerden yararlanmak için başvuruların 8 - 22 Temmuz tarihleri arasında yapılabileceğini belirten Özer, "Üyelerimiz mutlaka bu eğitimlere katılmalılar" dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık