Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MHP’den harekata tam destek

Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanlığı, Suriye’nin kuzeyindeki terör koridorunun engellenmesi amacıyla Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na katılan askerlere başarılar diledi.

MHP’den harekata tam destek

MHP Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy tarafından yapılan açıklamada, “Barış Pınarı Harekatı ile Türkiye Cumhuriyeti, milli varlığımızı ciddi bir tehlikeye sokan hain ve bölücü örgütleri saklandığı coğrafyada yok etmek amacıyla kutlu bir sefere çıkmıştır. Ordu sefere çıkmışsa; tartışma biter, siyaset biter, arkasından dua edilir. Allah kahraman Türk Ordusu’nu muzaffer kılsın.” denildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin kuzeyine beklenen ilk hamlenin yapıldığını kaydeden Ünlüsoy, “Güney sınırlarımız boyunca açılmak istenen terör koridorunun, kurulmak istenen terör devletinin imha edilmesi maksadıyla kararlı siyaset ve kahramanca ruh devreye girmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri ile Suriye Milli Ordusu eşgüdüm ve işbirliği halinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerinin kökünü kazımak hedefiyle muazzam bir harekatın içindedir. Barış Pınarı Harekatı’yla bekasını ve milli varlığını çok ciddi şekilde tehdit eden hain ve bölücü örgütleri yuvalandığı ve saklandığı coğrafi alanlarda etkisiz hale getirmek için kutlu bir sefere çıkmıştır.” ifadelerini kullandı.

Ünlüsoy konuşmasının sonunda, “Milliyetçi Hareket Partisi, Barış Pınarı Harekatı’nın yürekten ve tam bir destekle arkasında ve yanındadır. Terör örgütlerinin belinin kırılması, Türkiye’yi kuşatma ve kundaklama niyetinde olanların oyunlarının bozulması artık kaçınılmaz bir mecburiyettir. Barış Pınar Harekatı’na katılan kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin her bir ferdini gönülden kutluyor, üstün başarılar diliyorum. Türkiye’nin ve Türk milletinin Cenab-ı Allah yardımcısı olsun” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis