Milas Belediyesi her alanda çalışmalarını sürdürüyor

​​​​​​​Milas Belediyesi bir yandan korona virüs ile mücadelesini sürdürürken , bir yandan da mahallelerde çalışmalarını yürütüyor.

Milas Belediyesi her alanda çalışmalarını sürdürüyor

16 Mart’ta uygulanmaya başlayan korona virüs tedbirleri kapsamında ilçenin dört bir yanında ilaçlama, maske dağıtımı ve tüm alanların dezenfekte edilmesinde amansız bir çalışma yürüten Milas Belediyesi, diğer çalışmalarını da aksatmadan devam ettiriyor.

Yaz sezonunun başlaması ve 1 Haziran itibariyle yeni normalleşmeye geçilmesinin ardından ilçe genelinde çalışmalarına ağırlık veren Milas Belediyesi Fen İşleri, Çevre Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlükleri ot biçme, çevre temizliği, parke döşeme, taş duvar örme, yeni çocuk parkları gibi bir çok çalışmayı bir arada yürütüyor.

Fen işleri Müdürlüğü tarafından Güllük mahallesinde, yeni parke döşeme işi  ve yağmurla yıkılan taş duvarlar tamir edilirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de manastır caddesi üzerindeki alanı yeşillendirip yeni çocuk oyun parkı kurdu. Fen İşleri Müdürlüğü ayrıca geçtiğimiz günlerde Kultak mahallesinde yaşanan aşırı yağış sonrası bozulan yolların tamiratını da sürdürüyor.

Çevre Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise çalışmalarına Selimiye mahallesinde ağırlık verdi. Selimiye de tüm cadde ve sokaklarda yabani ot biçme işinin yanı sıra ilaçlama ve dezenfektan çalışmaları da sürdürülüyor.

Çalışmaların belli bir plan çerçevesinde sürdüğünü belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; Ekiplerimiz belirlenen mahallelerdeki çalışmalarını tamamlayıp hemen diğer mahallelere giderek oranın eksiklerini gideriyor dedi.

“Ülkemizde ve dünyada yaşanan pandemi nedeniyle ertelediğimiz bazı hizmetlere yeniden başlıyoruz” diyen  Başkan Tokat, “Maliyetler ve metrajlarımızı belirledik. İhtiyaç duyulan bölgelerimizde asfalt kaplama işi için yakında ihalemizi yapıyoruz. Aynı zamanda kilit parke taşı alım ve döşeme ihalemizi de yakında yapacağız. Merkez ve kırsal mahallelerimizde çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık