‘Milas’ta cenaze krizi’ iddiası

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, hayatını kaybeden bir vatandaşın cenazesinin, camide görevli hoca tarafından ‘koronavirüs’ nedeniyle yıkanmak istemediğini söyledi. Devrim, duruma sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

‘Milas’ta cenaze krizi’ iddiası

Milas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim, Pazar günü sabah saatlerinde sosyal medya hesabından bir yakınının hayatını kaybettiğini duyurdu. Cenaze töreninin öğle namazına müteakiben Kırcağız Mahalle Mezarlığı’nda yapılacağını belirten Devrim, akşam saatlerindeki yeni paylaşımında dikkat çeken bir açıklama yaptı.
Açıklamasına, “Sevgili dostlar bugün Hakk’ın rahmetine kavuşan ağabeyimin Kırcağız Mahallesi’nde öğle namazına müteakiben cenazesi vardı.” diyerek başlayan Devrim, şu ifadeleri kullandı:  “Fakat olumsuz bir olay yaşadık. Maalesef mahallemizde görevli olan hocamıza cenazeyi yıkatamadık.  Ağabeyim Koranavirüs hastası değildi, uzun süredir tedavi görüyordu. Sağ olsun, bugün 6 cenaze varken bizi zor durumdan kurtaran belediyemiz görevlisi Üzeyir Hoca’ma ailemiz adına teşekkür ediyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık