MİTSO'NUN HARİTASI MİLAS BODRUM HAVALİMANINDA...

Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nın hazırlattığı haritalarından birisi Milas Bodrum Havalimanı yolcu salonuna koyuldu. MİTSO'nun girişimiyle koyulan Milas haritasında Milas'ın tarihi ve turistik yerleri ile bunlar hakkında kısa bilgi notları ve Milas'ın mahalleleri ile bunlara ulaşım yolları bulunuyor. MİTSO'nun hazırlattığı haritalardan bazıları ayaklı şekilde yapılarak Kaymakamlık, Belediye ve Pomelon AVM gibi birçok yere koyulmuştu.

MİTSO'NUN HARİTASI MİLAS BODRUM HAVALİMANINDA...

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, amaçlarının Milas'ı en iyi şekilde tanıtmak olduğunu belirterek "Milas'ı her yerde, her ortamda ve her fırsatta tanıtmak istiyoruz. Bu amaçla çeşitli araçlardan yararlanıyoruz. Milas'ın tanıtımı için haritalar hazırlatmıştık. Bunlardan bazılarını ayaklı şekilde, bazılarını ise duvara asılabilecek biçimde yaptırdık. Haritalarımızı kolayca görülebilen yerlere dağıttık. Son olarak da Milas Bodrum Havalimanına koyduk. Havalimanına gelen yüz binlerce yolcunun görebileceği yolcu salonuna astık. Gelen yolcuların bir kısmı haritayı görüp incelerse ve sonrasında merak edip Milas'a gelirse bu Milas'ın kazancı olur. Milas ekonomisinin kazancı olur. Milas'ı tanıtmak için çalışmalarımız bundan sonra da sürecek" dedi.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, Milas Bodrum Havalimanı'na Milas haritasının koyulmasına izin veren havalimanı yöneticilerine de teşekkür etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık