Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

MİZO personeline yangın eğitimi…

Milas Ziraat Odası, olası yangınlara karşı tüm personeline 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında yangın söndürme eğitimi aldırdı. Verilen eğitim yangın söndürme tatbikatı ile pekiştirilirken, öte yandan MİZO binasındaki elektrik panolarına da otomatik devreye giren yangın söndürme sistemi kuruldu.

MİZO personeline yangın eğitimi…

Milas Ziraat Odası (MİZO), kurum personeline 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında yangın eğitimi aldırdı. Verilen eğitim kurum binasında yangın tatbikatı ile pekiştirilirken, önlem amacıyla da Milas Ziraat Odası’ndaki elektrik panolarına otomatik devreye girecek olan yangın söndürme sistemi kuruldu.

Eğitimci Kanber Pamir, tüm personele yangına karşı alınacak tedbirler, olası yangında neler yapılması gerektiği konusunda temel bilgi verirken, verilen temel bilgi yangın tatbikatı ile pekiştirildi.

Eğitimci Kanber Pamir’e sunduğu değerli bilgiler için teşekkür eden Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, “Elbette temennimiz bu tür afetlerin yaşanmamasıdır. Ancak bizler de bu tür olumsuzluklar başımıza gelecekmiş gibi önlem almalıyız. Yangın her an olabilecek bir afettir. Bu sebeple yangınlara karşı önceden hazırlıklı olabilmek adına, Milas Ziraat Odası olarak tüm personelimize yangın eğitimi aldırdık, bu teorik bilgileri de bir tatbikat ile pekiştirdik. Bu konuya ciddiyetle eğilen tüm personelime ve eğitimci Kanber Pamir’e teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık