Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Oksijen tüpü biten hastaya vefa yardımı

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı getirilen vatandaşlara yönelik oluşturulan Milas Vefa Sosyal Destek Grubu, Çökertme Mahallesi’nde ikamet eden ve rahatsızlığı nedeniyle kullandığı oksijen tüpünün bitmesi nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşa yardım eli uzattı.

Oksijen tüpü biten hastaya vefa yardımı

İçişleri Bakanlığı’nın genelgesiyle sokağa çıkma yasağı getirilen 65 yaş üzeri vatandaşlara yönelik başlatılan yardım çalışmaları sürüyor. Vatandaşların ihtiyaçları nedeniyle sokağa çıkmaması için çeşitli kamu kuruluşlarının bir araya gelmesiyle oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu, bugüne kadar 500’ü aşkın vatandaşa yardım eli uzattı.
Milas Kaymakamlığı koordinesinde olan Vefa Sosyal Destek Grubu, bu kez Çökertme Mahallesi’nde oksijen tüpüne bağlı bir şekilde yaşamını sürdüren bir vatandaşın ihbarına yanıt verdi. Koordinasyonun ardından jandarma ekipleri, oksijen tüpünün bittiği şeklindeki acil yardım çağrısına cevap vererek, dolu oksijen tüpünü hastaya teslim etti.
Grubun koordinesinin başındaki isim olan Milas Kaymakamı Eren Arslan ise, sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla Vefa Sosyal Destek Grubu’nu tebrik etti.
Zor günlerin birlikle aşılacağına olan inancının tam olduğunu ifade eden Kaymakam Arslan, tüm vatandaşlara evde kal çağrısında bulunarak şunları kaydetti: “Milasımızın her mahallesinde sokağa çıkması kısıtlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın gece gündüz demeden yardımına koşan emniyet, jandarma, sahil güvenlik, zabıta personellerimiz ve VEFA Sosyal Destek Grubumuzda görev yapan tüm fedalar arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu zor günleri birlikte aşacağız. Lütfen siz evde kalın... Çökertme Mahallesi’nde Vefa Sosyal Destek Grubumuz ikametten ayrılma kısıtlaması olan vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyor. Fedakar arkadaşlarım oksijen tüpü biten hastamıza bile yetiştiler. Hepsinden Allah razı olsun...”
 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis