Türk Hava Kurumu'na deri bağışı bu yıl da arttı

Milas halkı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi Kurban Bayramı'nda kesilen büyükbaş ve küçük baş hayvanların derisini Türk Hava Kurumu (THK) Milas Şubesi'ne bağışladı.

Türk Hava Kurumu'na deri bağışı bu yıl da arttı

Kısa süre önce göreve gelen Türk Hava Kurumu Milas Şubesi Başkanı Sabahattin Kiremitçi, bu yılki deri bağışı rakamları hakkında açıklamada bulundu. 

Kurban Bayramı süresince 5 bin 833 adet koyun, 3 bin 312 adet keçi ve 343 adet büyükbaş hayvan derisi toplandığını aktaran Başkan Kiremitçi, geçtiğimiz yıla göre kurban derisi bağışında 714 adet artış yaşandığını ifade etti.

Kiremitçi, geçtiğimiz yıl Milas'ta toplam 8 bin 774 deri bağışı alındığını ve bu derilerin 8 bin 587 adedinin küçükbaş, 187'sinin ise büyükbaş derisi olduğunu belirtti. 

Deri bağışı geliri, eğitim ve THK çalışmalarında kullanılacak

Deri bağışından elde edilecek olan 64 bin liralık gelirin THK çalışmalarında ve üniversitenin giderlerinde kullanılacağını söyleyen Kiremitçi, THK Milas Şubesi'nin bayramda deri bağışı toplama çalışmalarında görev alan, destek veren kurum/kuruluş yetkililerine, özellikle muhtarlara ve Milas halkına duyarlılıklarından ötürü teşekkür. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık