1. Lig hedefine doğru adım adım …

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

1. Lig hedefine doğru adım adım …
  • 01 November 2017, Wednesday 6:37

Türkiye Voleybol 2. Liginde mücadele eden Milas Belediyespor Voleybol Takımı sezona hızlı başladı.

 

2017 - 2018 TVF 2. Lig mücadelesine 1. Lig parolası ile başlayan, kurduğu güçlü takım ve aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Milas Belediyespor voleybol takımı bu sezon oynadığı iki maçı da kazanarak 1. Lig hedefine emin adımlarla yürüyor.

Geçen yıl 2. ligde grubunda şampiyon olan, ancak 1. Lige yükselmek için oynadığı Play-Of karşılaşmaları sonucu hedefine ulaşamayan Milas Belediyespor bu sene işi sıkı tutuyor. Geçen yıla oranla daha güçlü bir ekip kuran Milas Belediyespor bunun sonucunu ligin ilk iki haftasına kazandığı iki galibiyetle almayı bildi.

Ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığı Seydikemer Belediyespor ve evinde ağırladığı Selçuk Belevi Gençlerbirliği takımlarını 3 - 0 gibi net skorlarla yenmesini bilen Milas Belediyespor hedefine adım adım yaklaşıyor. Köyceğiz Göl ve Gençlik ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını Milas Belediyesi Atatürk Kapalı Spor Salonunda sürdüren Milas Belediyespor Voleybol Takımının hedefi bu maçı da kazanarak üçte üç yapmak.

Bu yıl kesinlikle 1. Lige çıkmak istediklerini belirten Milas Belediyespor Kulübü ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Sezona yeni bir takım oluşturarak başladık. Deneyimli oyunculara sahibiz. Ligin ilk iki haftası maçlarımızı 3 - 0 gibi net skorlarla kazandık. Bu hafta Köyceğiz’deki maçı ve diğer tüm maçları kazanarak bu yıl 1. Lig hedefimize ulaşacağız” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık