Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

 10 Kasım Atatürk’ü Anma Hentbol Turnuvası Sona Erdi

 Milas 1 Birincilik, 1 İkincilik Aldı

 10 Kasım Atatürk’ü Anma Hentbol Turnuvası Sona Erdi
  • 13 November 2019, Wednesday 9:43

10 Kasım Atatürk’ün 81. Ölüm yıldönümü nedeniyle Atatürk’ü anma adına Bodrum’da yapılan Hentbol Turnuvası 11 Kasım Pazartesi günü oynanan 4 maçla tamamlandı.
Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonunda Bodrum Profilo Marina Ortaokulunun  düzenlediği hentbol turnuvasına  Yıldız Erkekler grubunda Bodrum’dan Profilo Marina Ortaokulu, Milas Merkez Ortaokulu, Yıldız kızlar grubunda Bodrum  Profilo Marina Ortaokulu, Köyceğiz Yunus Emre Ortaokulu, genç erkeklerde ise Bodrum Halil İbrahim İper Anadolu Lisesi ve Milas Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi Hentbol Takımları katıldılar.
Daha çok gösteri müsabakaları şeklinde oynanan  Atatürk’ü Anma Hentbol turnuvasında maçları izleyenler keyifli ve heyecanlı müsabakalar izlediler.
İlçemizi Bodrum hentbol turnuvasında genç erkeklerde temsil eden, antrenörlüklerini Tuğçe Handan Demirel ve Onur Semiz’in yaptığı Milas Şehit Murat İnci Anadolu Lisesi  Hentbol Takımı, rakibi Bodrum  Halil İbrahim İper Anadolu Lisesinin ardından turnuva ikincisi oldu.
Yıldız Erkekler kategorisinde  Antrenörlüklerini Tuğçe Handan Demirel ve Yeter Sezer’in yaptığı Milas Merkez Ortaokulu Hentbol Takımı ise rakibini yenerek turnuva birincisi oldu

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis