11 Ağustos 2017 Cuma günü yapılacak

ÖNDER Spor Haber/Hüseyin AÇAR -

11 Ağustos 2017 Cuma günü yapılacak

Muğla Amatör Spor Kulüpleri tarafından düzenlenen 22. Başkanlar Kurulu toplantısı 11 Ağustos 2017 Cuma günü saat 15’te Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Muğla binasında yapılacak.

Toplantıya, ilimizdeki spor kulüplerinin Başkan ve Yöneticileri ile birlikte, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Yönetim, Denetim, Disiplin ve Onur Kurulu üyeleri ile Federasyonun İlçe Temsilcileri de katılacaklar.

Toplantıya ayrıca, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı Turizm ve Spor Daire Başkanı, İl Hakem ve İl Disiplin Kurulu Başkanları ile taban birliklerinin başkanları da davet edildi.

Konuyla ilgili olarak Muğla ASKF tarafından yapılan açıklamada, “Belirlenen gündem içeriğinde Başkanlar Toplantısında sporun çeşitli sorunları tartışılarak; kulüp yetkililerimiz ve katılımcılarla fikir alışverişinde bulunulacak, ayrıca geçtiğimiz sezonun değerlendirmesi yapılarak yeni sezonla ilgili bilgilendirme ve programlar tartışılarak karara bağlanacak, toplantıdan sonra da katılımcılara akşam yemeği verilecektir” denildi.

 

 

 

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık