11. Eğitim Sen Turnuvası Sona Erdi

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

11. Eğitim Sen Turnuvası Sona Erdi

Eğitim Sen Milas İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen geleneksel Eğitimciler Halı Saha Futbol turnuvasının bu yılki şampiyonu Milas Ticaret Meslek Lisesi oldu.

11’incisi düzenlenen Köy Eğitim Enstitüleri’nin kuruluşu adına yapılan Eğitimciler Halı Saha Futbol Turnuvasının final karşılaşmaları 2 Mayıs Pazartesi günü Ticaret Meslek Lisesi Halı Sahasında oynandı.

 

Üçüncülük Karşılaşması

Karyalılar: 9

Koru Fen: 1

Turnuvanın önce üçüncülük - dördüncülük maçı için sahaya Koru Fen Takımı ile Karyalılar Takımı çıktılar. Karşılaşmada iyi bir futbol ortaya koyan Karyalılar Takımı rakipleri Koru Fen Takımını 9 - 1 yenerek turnuvanın üçüncülüğünü elde etti.

Turnuvanın şampiyonluk maçını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen, sendika temsilcileri ve çok sayıda sporsever izledi.

 

Şampiyonluk Maçı

Ticaret Meslek Lisesi: 6

Ortaköy Ortaokulu: 1

Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın yönettiği şampiyonluk maçında 2 yılın şampiyonu Ticaret Meslek Lisesi rakibi Ortaköy Ortaokulunu 6 - 1 yendi. Bu müsabakada attığı gollerle Ali Akın Çilek turnuvanın gol kralı oldu. Ancak Ortaköy Ortaokulu takımında takım kaptanı Ramazan’ın yarı final maçında sakatlanması ve şampiyonluk maçında da takımının formasını giyememesi Ortaköy takımının hücum gücünü oldukça fazla azalttı. Ramazan Akkoyunlu hem yarı final hem de final maçında oynayamadı ve 24 golde kaldı. Ali Akın Çilek 25 golle turnuvanın gol krallığını elde etti.

Turnuvanın şampiyonluk maçında her iki takımda finale yakışır bir oyun ortaya koydular. Ancak daha tecrübeli futbolculardan kurulan Ticaret Meslek Lisesi karşılaşmada daha çok gol pozisyonuna giren takım oldu.

 

Ödül Töreni

2 Mayıs Pazartesi günü işletmeciliğini eski futbol kalecilerinden Yaşar Yalçın’ın yaptığı Milas Ticaret Meslek Lisesi Halı Sahasında oynanan turnuva final maçları sonrasında turnuvanın ödül töreni ile derece yapan 4 takımın kupaları dağıtıldı.

Ödül törenin sunumunu sendika üyelerinden öğretmen Mehmet Ateş yaptı.

Turnuva Dördüncüsü; Koru Fen Takımı ödülünü Milas Eğitim Sen İlçe Başkanı Mustafa Ali Demirci’den aldı.

Turnuva Üçüncüsü; Karyalılar Takımı ödülünü Ortaköy Ortaokulu Müdürü Abdullah Turhan’dan aldı.

Turnuva ikincisi; Ortaköy Ortaokulu Takımı ödülünü Yeni Milasspor Kulübü Başkanı Hasan Özmen’den aldı.

Turnuva Şampiyonu; Milas Ticaret Meslek Lisesi ödülünü Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’tan aldı.

Turnuvanın En Centilmen Takımı; Cumhuriyet Anadolu Lisesi ödülünü Türk Eğitim Sen Milas İlçe Başkanı Adnan Karaağaç’tan aldı

Turnuvanın Gol Kralı Ali Akın Çilek’e ödülünü Uzay Kocabaş verdi.

En İyi Kaleci Ortaköy Takımından Kürşat Turgut’a ödülünü Gürkan Dere verdi.

Turnuva Basın Ödülü Sercan Ergin’e ödülünü öğretmen Emin Bilen verdi.

Turnuva Hakemi Hüseyin Açar’a ödülünü Ticaret Meslek Lisesi Müdürü İsmail Özer verdi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık