12 Haziran Pazar gününe kadar açık

ÖNDER Haber -

12 Haziran Pazar gününe kadar açık

Milas Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Milas Belediyesi işbirliği ile Güllük Kültür Sanat Merkezinde açılan kursa katılan kursiyerler el emeği göz nuru eserlerini açtıkları sergiyle sergiliyorlar.

Milas Halk Eğitim Müdürlüğü’nce Milas Belediyesi tarafından tahsis edilen Güllük Kültür merkezinde Ekim-Haziran ayları arasında 280 saatlik kursu tamamlayan kursiyerler yaptıkları ürünleri sergilediler.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel ve Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat’ın katılımıyla  açılan sergi 12 Haziran Pazar gününe kadar açık kalacak.

Kursiyerlerin yıl boyunca büyük emek harcayarak yaptıkları Kağıt Rölyef, Ahşap Boyama ve El İşi ürünlerinin beğeniye sunulduğu sergi açılışına katılım da yoğun oldu.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Mat; “Kursa katılan kadınlarımız yıl boyunca yaptıkları eserleri Güllük’te çok yakında kuracağımız ‘Hanım Eli Pazarı’nda sergileyip satış yapma şansı bulacaklar. Böylelikle emeklerinin karşılığını alıp aile ekonomisine katkı sağlamış olacaklar” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık