15 Temmuz Futbol Turnuvası başladı

Futbol turnuvasını Milas Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev yapmakta olan beden eğitimi öğretmenleri yönetmektedir. Havaların aşırı sıcak olması nedeniyle 15 Temmuz Futbol Turnuvası müsabakaları 8 kişiden oluşuyor, sahanın yarısını kullanıyorlar.

15 Temmuz Futbol Turnuvası başladı
  • 15 June 2022, Wednesday 10:33

Futbol turnuvasını tek hakem beden eğitimi öğretmeni Çağrı Arıkan yönetti. 15 Temmuz Futbol turnuvasında gençlik yıllarında başarıyla futbol oynayan bir çok tanınmış futbolcu oynadıkları güzel futbolla beğeni ile takip edildi. Turnuvanın ilk maçında Milas Tapu Müdürlüğü takımı ile  Müftülük takımı karşı karşıya geldi. Milas Tapu Müdürlüğü, Müftülük takımını 3-2 yenerek,  turnuvaya üç puanla başladı.

Turnuvanın ikinci maçında  Milas Vergi Dairesi takımı ile Milas Devlet Hava Meydanları takımı karşı karşıya geldi. Zevkli ve kaliteli geçen müsabakayı beden eğitimi öğretmeni Çağrı Arıkan yönetti. Müsabakayı  3-0 Milas Devlet Hava Meydanları takımı kazanarak, turnuvaya 3 puanla başladı.

Her iki maçta mensubu oldukları takımda forma giyen sporcular,  oynadıkları güzel futbolla beğeni ile takip edildi. Müsabakalara her gün, günde 2 müsabakayla devam edilecek.

 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık