‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik’ için sahaya çıktılar

Önder Haber / Melih Kaşkar

 ‘15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik’ için sahaya çıktılar

‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri kapsamında Milas İlçe Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen sportif etkinlikler tamamlandı.

Milas’ta 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerini düzenlemek için oluşturulan kurul tarafından belirlenen etkinlikler, ilçemizde de yapıldı. Bir hafta önce başlayan etkinlikler kapsamında Voleybol, Basketbol, Badminton, Güreş ve futbol branşlarında yapılan sportif etkinliklere sporcular, sporcu yakınları, öğrenciler ve öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi.

Çocuklarıyla birlikte salona gelen veliler, yapılan müsabakalarda büyük bir heyecan yaşadı. Yarışmalarda dereceye girmek adına büyük bir mücadele örneği sergileyen öğrenciler ise, yarışmalar sonunda madalyalarla ödüllendirildi.

Yapılan etkinliklerle ilgili bir açıklama yapan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy; “15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında ilçe tertip komitemizce planlanan sportif etkinlikleri ilçe müdürlüğü olarak başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Böylesine önemli bir günde çocuklarımız, velilerimiz ve sporcularımızla birlikte bir araya gelmekten dolayı son derece mutlu olduk. Şehitlerimizin unutulmadığını ve unutulmayacağını, ülkemizin bölünemeyeceğini, herkese güçlü bir şekilde göstermeliydik ve öyle de oldu. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi tek bayrak, tek millet, tek devlet, tek vatan anlayışıyla vatanımızın her yanında elimizden geleni yaparak hizmet etmeye devam edeceğiz. Yılmayacağız ve yıkılmayacağız” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık