19 Eylül Salı günü başlayacak!

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

19 Eylül Salı günü başlayacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Milas Kurumlar arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvasının başlama tarihi belli oldu: 19 Eylül Salı.

7 Eylül Perşembe günü Turnuvaya katılacak olan kurum voleybol takımlarının temsilcileri Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda bir araya gelerek turnuva gruplarını ve turnuva müsabaka programını netleştirdiler.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan’ın başkanlığındaki toplantıya Turnuva komitesi sorumlularından Milas Belediyesi Voleybol Antrenörü ve Yöneticisi Emekli Beden Eğitimi Öğretmeni Eşref Mete ve Milas Atatürk Kapalı Spor Salonu Sorumlusu Özlem Küpelioğlu da katıldılar.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, toplantıya katılan kurum takımları temsilcilerine hoş geldiniz dedi ve turnuva şartnamesi ile ilgili genel bilgiler aktardı. Turnuvanın güzel geçmesi için gerekli her türlü çalışmayı yaptıklarını vurgulayan İnan, turnuvaya katılan takımlara başarı dileklerini iletti.

13 voleybol takımının 2 gruba ayrıldığı Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası ile ilgili olarak Milas Belediyesi Voleybol Antrenörü ve Turnuva Komitesi Sorumlusu Eşref Mete, Spor Salonunun kullanımıyla ilgili olarak genel bir bilgilendirme yaparak, turnuvaya katılan sporcuların turnuva şartnamesine kesin olarak uymalarını istedi. Müsabaka salonlarının kullanımı ile ilgili bilgilendirme de yapan Eşref Mete güzel bir turnuva olması dileklerini iletti.

Cumhuriyet gibi anlamlı bir gün adına yapılan voleybol turnuvasının manevi değerinin ve anlamının çok büyük olduğunu vurgulayan Eşref Mete turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası

Grupları

A Grubu

1-Ziraat Bankası, 2-Milli Eğitim B, 3-Sosyal Güvenlik Kurumu, 4-İMİ Koleji, 5-Sınav Okulları ve 6- Baro

B Grubu

1-Milli Eğitim C, 2-İlçe Jandarma Komutanlığı, 3-Milli Eğitim A, 4-Hava Meydan Komutanlığı, 5-Devlet Hastanesi, 6-Kılıç Holding ve 7-Muğla Büyükşehir Veteranlar

Turnuva başlıyor

19 Eylül 2017 Salı günü başlayacak olan Milas Kurumlar arası Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası, 29 Ekim Pazar günü oynanacak şampiyonluk karşılaşması ve yapılacak ödül töreni ile tamamlanacak.

5 set üzerinden oynanacak turnuva maçlarını Muğla Bölgesi Resmi Voleybol Hakemleri Yönetecekler.

Turnuva sonunda ilk dört sırayı alan takımlara kupa verilecek. Ayrıca En Centilmen takımlar ve En İyi sporcular da ödüllendirilecek.

Turnuva karşılaşmaları hafta içinde saat 19.00’da başlayacak ve haftanın 3 günü oynanacak.

19 Eylül Salı

Saat 19.00- Açılış Töreni

Saat 19.30- Açılış Maçı BARO - Ziraat Bankası

Saat 21.00- Sınav Okulları - Milli Eğitim B

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık