2. ‘Dünya Müzik Günü Konseri’ yapıldı

ÖNDER Haber -

2. ‘Dünya Müzik Günü Konseri’ yapıldı

İlçemizde, Ada Müzik ve Organizasyon tarafından, ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen “Dünya Müzik Günü Konseri”nin ikincisi 22 Haziran Çarşamba günü saat 21’de Atatürk Kültür Merkezi Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi…

Gecede, Bafa Ortaokulu’nda Müzik Öğretmeni olarak görev yapan İbrahim Başpınar’ın yönetiminde Bafa Ortaokulu Müzik Kulübü öğrencileri başta olmak üzere, ilçemizdeki ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören öğrenciler, Aydın ve Burdur Güzel Sanatlar Liselerinden öğrenciler ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencileri sahne aldı.

Ada Müzik ve Organizasyon tarafından düzenlenen ve 100’den fazla öğrencinin sahne aldığı “Dünya Müzik Günü Konseri” yaklaşık 3 saat sürdü. Milas Kaymakamı Fuat Gürel ve Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz’ün de beğeniyle izlediği konserde birbirinden güzel eserleri seslendiren öğrencileri izlemeye gelen müzikseverler öğrencileri ayakta alkışladılar.

Ada Müzik ve Organizasyon koordinatörü Fatoş Erten, konserle ilgili bilgi vererek; “Konserimize ilgi yoğun oldu. Konserimizin ilkini geçtiğimiz yıl gerçekleştirmiştik. Bu yıl ikincisini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Konserimizle ilgili tepkiler çok güzeldi. Artık bu konserlerimizi geleneksel hale getireceğiz. Konserimize destek veren sponsorlarımıza, öğrencilerimize, konseri izlemeye gelen başta Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Faik Karagöz olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık